wiecznysen Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) PRZYPOMNĘ SIĘ PONOWNIE ODŚWIERZAM TEMAT !!! Nie wiem czy był kiedyś poruszany taki pomysł, jeśli tak to sorki Proponuję dodanie informacji o dacie i godzinie zakończenia przy badaniu, na chwilę obecną widnieje tylko dana liczba godzin jaka pozostała do ukończenia badania. Myślę, że byłoby to jakieś udogodnienie. Chodzi mi o coś podobnego jak przykładowo na księżycu, puszczoną mam fabrykę robotów poziom 25 i obok mam podaną informację KONIEC – 2013-11-01 18:12:49. Nie wiem jak to jest od strony programistycznej, ale jeśli nie sprawiłoby to większego problemu to myślę, że przydałaby się taka informacja. Dzięki Edytowane 30 Grudnia 2013 przez azazel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 zawsze można sobie policzyć w/w czas, nie zajmuje to więcej niż 10s. Chyba lepiej aby w pierwszej kolejności była dodana informacja o tym kiedy ostatnio użyto skrócenia badań za tryt, tak to trzeba codziennie sprawdzać zwłaszcza jak ktoś nie zaśmieca sobie głowy tego typu informacjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 wszystko sobie zawsze można policzyć, ale takie rozwiązania są dla wygody użytkowników, dlatego popieram pomysł, no chyba że skrypt jest jakiś skomplikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 też popieram , a od siebie dodałbym jeszcze propozycję dodania kolejki badan , powiedzmy na 3 pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Pomysł już się kiedyś przewijał ale zmarł śmiercią głodową niekarmiony przez nikogo. Ja również uważam że jest bardzo dobry i podpisuję się pod nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Pomysł zostanie zrealizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dzięki wszystkim za poparcie pomysłu i Tobie Deusx za zaakceptowanie pomysłu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Deusx, kiedy w przybliżeniu dodasz informację o dacie i godzinie zakończenia przy badaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 DEUSX przypominam o Twojej obietnicy zrealizowania pomysłu !!! Alwego dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 czego się czepiasz, przecież nie napisał kiedy... kiedyś będzie a pomysł całkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jak wiadomo został dodany dodatek do zakładki "badania" który pokazuje datę i godzinę o której zakończy się dane badanie, ta ramka widnieje tylko na planecie matce lub koloni na której rozpoczęliśmy badanie.Można by dodać aby data zakończenia była widoczna na wszystkich koloniach ?http://screenshu.com/static/uploads/temporary/wc/8w/79/70l658.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi