paciorkowiec Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A mianowicie jak w temacie , robie 3 opóźnienia do własnej floty 7 s szpiegami , ( po wyliczeniu floty z zawróconego stacjonuj , wyliczeniu na szybkiego , wiec 50 % że trafie ale lece ) i opóżniam 1 raz , 2 raz , 3 raz , za każdym razem odświeżam , każde opóźnienie wchodzi w czas . Patrzę na podgląd nie ma mojej floty , odświeżam , nie ma , patrze na PZ zero złomu , patrze jest raport z ataku , nie trafiłem .... I patrze a flota już w domu .. trafiła i wróciła w max 10 s ..jak to możliwe ...działo sie to na u 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 hmmmmmm zakładając, że flota powinna wracać 31 sekund, a opóźniłeś o 21, to wróciła w 10 sekund bo czas powrotu byl liczony od godziny pierwotnego dolotu. Gdzieś juz był o tym temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 26 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Najpierw leciał niszczyciel ponad 2 minuty potem flota cała , a następnie 3 razy szpiegi ....najdziwniejsze że w raporcie nie ma głównej floty ??? a na 100% ją dołączyłem bo ją widziałem podczas odświeżenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi