Che_ster Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam a Moze by taka opcja dodatkowa która jednoczesnie by utrudniała gre ale tez i ulatwiala mianowicie przy podstawieniu sie innemu graczowi jest opcja zatrzymaj na 10 30 60 sek itp Moze by warto zrobić taka opcję np przy bronieniu samego siebie a dokladnie moonow czyli ktoś nam leci na moona wybieramy statki do obrony i np wysyłamy je na moona który jest atakowany z misja zatrzymaj na 10 sek wtedy utrudniło by to trafienie floty wysłanym czysciochem tuż Za gsami A pomysł drugi dotyczy banku mamy w banku możliwość wpłaty surowca ze wszystkich planet Moze Wiec tez by można zrobić wplac surowce ze wszystkich moonow bo Jak ktoś coś robi na moonach to potem klikac kazdego po kolei celem wpłacenia surowca jest trochę monotonne i bez sensu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Co do wpłaty z księżyca - opcję można dodać, nie ma problemów. Natomiast jeżeli chodzi o misję zatrzymaj to jestem sceptycznie nastawiony, domyślnie ma ona inne przeznaczenie, a obrońca powinien sam kierować swoimi flotami, 10, 20 czy 30 sekund to sporo aby samemu kliknąć zaznacz wszystko i wypełnić formularz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem tego samego zdania co Deusx co do misji zatrzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 8 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No to co? Tworzymy opcję wplac ze wszystkich moonow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 8 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie róbmy tej opcji bo czasem na monie trafi się coś fajnego bo ktoś zapomni wpłacić,niedługo to tylko trzeba będzie konto założyć a gra sama będzie za nas grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 8 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 E tam Zibi, ja proponuję zlikwidować bank, wiesz ile wtedy będzie sury na moonach leżało, to dopiero będzie farmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 9 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 zgadza się kOtellopomysły ciekawe - mi się oba podobają1) wypełnianie 4 okienek pod rząd jest dość wnerwiające i ma się więcej praw dot własnego konta niż jakiś obcy facet/ babka który ma chęciogólnie mnie np zawsze zastanawiało czemu nie można sobie samemu wpisać wartości jaka potrzebna jest na zatrzymaj np w samych sekundach - od razu wszyscy by się podszkolili w obracania wartością minut w sekundach2) wpłać z monów jest ok a najlepsze rozwiązanie wpłać ze wszystkich(monów i planet) autorski projekt.......3) a zastanawialiście się kiedyś czemu nie można szpiegować samego siebie? pozdrawiam oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garest Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) mam lepszy pomysl dotyczacy banku moze by tak zrobic opcje pozyczkibank by obliczal na podstawie wplacanych i wyplacanych kwot zdolnosc kredytowaoprocz tego wplacone surowce mogly by byc oprocentowane jak lokata i pozyczki tak samo czyli po nieterminowej splacie zadluzenie rosnie ...a co do opcji lokaty to ustalic progi surowcow w ktorych bylo by dane oprocentowanie z wielkoscia kwoty zmniejszalo by sie oczywiscie wmiare rozsadnie Edytowane 29 Października 2013 przez garest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi