Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to może i ja się przedstawię, bo nie każdy mnie zna, nie każdy wie kim jestem, czemu zawsze tyle gadam na forum w sojuszu i wogule zatruwam życie wszystkim, nie no nie zatruwam staram się aby mi, mojemu sojuszowi i ogólnie całej społeczności ogam było lepiej łatwiej

Imię: Michał

Znak zodiaku: wodnik i to cały ja, taki właśnie jestem wodnikowaty, cały czas bym coś dopieszczał zmieniał, zawsze się staram aby jak coś mi może w jakiś sposób ułatwić życie było w moim posiadaniu,

Wykształcenie: wyższe, skończona politechnika białostocka, wydział budownictwa i inżynierii środowiska, skończona inżynieria środowiska z zawodu w skrócie hydraulik ;) śmieszne ale tak właśnie często ludzie moją profesję postrzegają, jednak jej zakres jest tak szeroki, że ciężko jest mówić o zawodzie wyuczonym

Stan cywilny: hajtniętny w 2012

Miejsce zamieszkania: obecnie mieszkam w Łomży, kiedyś będąc inżynierem budowy jeździłem sporo i mieszkałem w wielu miastach regionu

Muzyka: każda

Poglądy religijne: zagorzały katolik, w zależności od potrzeb tolerancyjny, ale tylko do pewnych granic

Hobby: gry video, kulinaria, fotografia, kinomaniak, no i lubię swoją pracę, co mnie dość dobrze nakręca

Praca: kiedyś inżynier budowy, obecnie inspektor d/s tech.

Ulubiony napój: kawa, piwo, herbata, wódka

Ulubiona potrawa: zupa ogórkowa

Ulubiony kolor: ostatnio chałupe w berze pomalowałem stąd też doszedłem do wniosku że kolor drewniany z sękami i bez oraz słojami to właśnie ten kolor który się nie nudzi, a tak to przyjemny jest czerwony :)

to o mnie było, taka mała encyklopedia oremiego, ale to tylko taka codzienność, taka szarość dnia
a nie szarość to to o czym ględzę pod każdym istotnym tematem z mojego punktu widzenia

ta nie szarość to ostatnie 1,5 roku spędzone w grze, w sojuszu AlieN, spędzone razem z super ludźmi mojego sojuszu no i z wami

pozdrawiam i dziękuje oremi

ps... ja zawsze wszystko piszę z małej litery... nie lubię się wywyższać ;)