oremi Napisano 5 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 to może i ja się przedstawię, bo nie każdy mnie zna, nie każdy wie kim jestem, czemu zawsze tyle gadam na forum w sojuszu i wogule zatruwam życie wszystkim, nie no nie zatruwam staram się aby mi, mojemu sojuszowi i ogólnie całej społeczności ogam było lepiej łatwiejImię: MichałWiek: 31 latZnak zodiaku: wodnik i to cały ja, taki właśnie jestem wodnikowaty, cały czas bym coś dopieszczał zmieniał, zawsze się staram aby jak coś mi może w jakiś sposób ułatwić życie było w moim posiadaniu,Wykształcenie: wyższe, skończona politechnika białostocka, wydział budownictwa i inżynierii środowiska, skończona inżynieria środowiska z zawodu w skrócie hydraulik śmieszne ale tak właśnie często ludzie moją profesję postrzegają, jednak jej zakres jest tak szeroki, że ciężko jest mówić o zawodzie wyuczonymStan cywilny: hajtniętny w 2012Miejsce zamieszkania: obecnie mieszkam w Łomży, kiedyś będąc inżynierem budowy jeździłem sporo i mieszkałem w wielu miastach regionuMuzyka: każdaPoglądy religijne: zagorzały katolik, w zależności od potrzeb tolerancyjny, ale tylko do pewnych granicHobby: gry video, kulinaria, fotografia, kinomaniak, no i lubię swoją pracę, co mnie dość dobrze nakręcaPraca: kiedyś inżynier budowy, obecnie inspektor d/s tech.Ulubiony napój: kawa, piwo, herbata, wódkaUlubiona potrawa: zupa ogórkowaUlubiony kolor: ostatnio chałupe w berze pomalowałem stąd też doszedłem do wniosku że kolor drewniany z sękami i bez oraz słojami to właśnie ten kolor który się nie nudzi, a tak to przyjemny jest czerwony to o mnie było, taka mała encyklopedia oremiego, ale to tylko taka codzienność, taka szarość dniaa nie szarość to to o czym ględzę pod każdym istotnym tematem z mojego punktu widzeniata nie szarość to ostatnie 1,5 roku spędzone w grze, w sojuszu AlieN, spędzone razem z super ludźmi mojego sojuszu no i z wamipozdrawiam i dziękuje oremi ps... ja zawsze wszystko piszę z małej litery... nie lubię się wywyższać Dexter_97 i SheeVa dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi