benio Napisano 29 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Września 2013 Witam , mam taki problem , polega on na tym ze nie mogę wyburzyć "Elektrownia słoneczna" z 51 poziomu niżej. gdy klikam na "zburz" wyskakuje komunikat potwierdzający akcję , po czym nic sie nie dzieje. Czy moze to być jakoś związane z tym ze planeta jest na maxa zabudowana ?problem wystepuje na Uniwersum 5
Neriel Napisano 29 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Września 2013 Prawdopodobnie nie masz dość surki na wyburzenie.Jak to deus twierdzi - za odzysk pola trzeba zapłacić
benio Napisano 29 Września 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Września 2013 właśnie wszystko mam , tak jak juz powiedziałem wczesniej koledze jednemu jest znacznie wiecej surki na planecie niz wymaga tego wyburzanie.Ale problem juz rozwiązany . Wyskoczył mi komunikat o Sesji , po czym musialem ponownie zalogowac sie na konto i teraz juz wszystko działa.
kOtello Napisano 29 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Jak masz na max zabudowane i nie masz surowców na zburzenie elektrowni to usuń jeden poziom np. magazynu lub stoczni i wybuduj terraformer. Poza tym to ja nigdy nie buduję elektrowni, szkoda pól, o niebo lepiej wychodzi budować satelity słoneczne, 500.000 satelitek zapewnia zapas energii praktycznie nieograniczony. Edytowane 29 Września 2013 przez kOtello
Rekomendowane odpowiedzi