benio Napisano 29 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Witam , mam taki problem , polega on na tym ze nie mogę wyburzyć "Elektrownia słoneczna" z 51 poziomu niżej. gdy klikam na "zburz" wyskakuje komunikat potwierdzający akcję , po czym nic sie nie dzieje. Czy moze to być jakoś związane z tym ze planeta jest na maxa zabudowana ?problem wystepuje na Uniwersum 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Prawdopodobnie nie masz dość surki na wyburzenie.Jak to deus twierdzi - za odzysk pola trzeba zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benio Napisano 29 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 właśnie wszystko mam , tak jak juz powiedziałem wczesniej koledze jednemu jest znacznie wiecej surki na planecie niz wymaga tego wyburzanie.Ale problem juz rozwiązany . Wyskoczył mi komunikat o Sesji , po czym musialem ponownie zalogowac sie na konto i teraz juz wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 29 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Jak masz na max zabudowane i nie masz surowców na zburzenie elektrowni to usuń jeden poziom np. magazynu lub stoczni i wybuduj terraformer. Poza tym to ja nigdy nie buduję elektrowni, szkoda pól, o niebo lepiej wychodzi budować satelity słoneczne, 500.000 satelitek zapewnia zapas energii praktycznie nieograniczony. Edytowane 29 Września 2013 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi