Che_ster Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Zadanie: Zniszcz księżyc o maksymalnej średnicy (9.900). Moze warto by bylo zrobić możliwość pominięcia tego zadania chociaż by na uni3 bo tam nawet nie ma takiego moona... Zadanie: Zniszcz 5 księżyców o maksymalnej średnicy (9.900). Hahaha na uni3 jest to nierealne tam nie ma nawet jednego takiego moona dlatego ( czyt. Wyżej ) wnioskuje o możliwość pominięcia a to zadanie z 5 takimi kulami to myślę ze można by zmiecic przynajmniej na uni3 na zadanie np: zniszcz 500 Badz 1000 księżyców o średnicy 5.000 bylo by to prędzej wykonalne... A jeżeli chodzi o pojedyncze zniszczenie moona 9.000 to pominięcie tego zadania przydało by sie i bylo by porzyteczne nie tylko na uni3.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja naliczyłem dokładnie 6 księżyców o maksymalnej średnicy, więc zadanie jest wykonalne bez problemu.Ostatnie zadanie jest już trudno wykonalne - ale to w końcu ostatnie zadanie, czas jego wykonania jest nieograniczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 27 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 6 księżyców o maksymalnej średnicy z czego ile jest na urlopie Badz na banie?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi