DarkPassenger Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 http://uni6.ogam.online/rw.php?raport=fde00897214eb89187854f27f5379964c9d1b185 Przed tym RW , jak agresor miał 3s do dolotu dałem " przeskocz" i wyskoczyło "energia potrzebna do skoku jeszcze się nie załadowała" mimio że nie używałem teleportera od kilku dobrych godzin. Nick Dark Passenger uni 6 , jakby ktos mial zamiar sprawdzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Komunikat jasno informuje, że energia się nie załadowała.Zaraz po tym mógł pan sprawdzić, ile czasu jest potrzebne do kolejnego możliwego teleportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 26 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 jak napisałem wyżej teleporter nie był używany przez kilka godzin, zaraz po tym zdarzeniu wyslalem statek na ksiezyc i dalem teleport - od razu sie teleportowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 pfff sory za spam "mi sie to jakos nigdy nie zdażyło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Teleporter musiał zostać użyty przypadkowo lub wcześniej niż pamiętany w głowie czas, ponieważ to niemożliwe. Czas w bazie danych nigdy nie jest usuwany, a sprawdzany ostatni zapisany z obecnym, więc nie ma mowy o błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Mógł zostać użyty wcześniej teleport docelowy a nie startowy i taki komunikat też się pojawi. Edytowane 26 Września 2013 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 26 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 nie używałem na pewno zadnego teleportera. jedyna opcja jest taka ze moglem nie zaznaczyc "wszystkie statki" i dlatego cos takiego sie pokazalo. w takim razie tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 nie używałem na pewno zadnego teleportera. jedyna opcja jest taka ze moglem nie zaznaczyc "wszystkie statki" i dlatego cos takiego sie pokazalo. w takim razie tyle w temacie Wtedy byłby komunikat "Błąd, brak teleportera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 3 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 to był bład czy nie? nie chce z ręką w nocniku się ocknąć kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi