Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co do farmienia to wg. regulaminu dopuszcza się 6 ataków w ciągu doby . pierwsze 6 było przed 00, drugie 6 po 00. Tak samo jest z niszczeniem moonów do 00 można 4 ściągnąć a po 00 znowu 4. 

Napisano

"2. Maksymalnie dopuszcza się 6 agresywnych misji na jedną planetę oraz 6 agresywnych misji na dany księżyc w ciągu doby. Zasada ta nie dotyczy ataków na konta nieaktywne ponad 7 dni."

Doba trwa od 0:00 do 23:59:59

Napisano

Nie znalazłeś bo nie zostało to jednoznacznie określone. Dla przykładu, historia lotów jest archiwizowana od 00:00 do 23:59 natomiast zadania dotyczące ekspedycji określają jasno "Wykonaj 100 ekspedycji w ciągu ostatnich 24 godzin." gdzie nie ma znaczenia od kiedy do kiedy.

Napisano

Może wybrałeś opcje "wpłać ze wszystkich planet" przez pomyłkę ?

nie, z rana widniało wyraznie ze surowce zostały wpłacone, natomiast teraz tego niea poniewa musiałem pofarmic na fs i widac tylko 10 ostatnich transakcji

Napisano

18.09.2013 20:38:24 - wpłaciłeś opcją wpłac surowce

18.09.2013 21:10:52 - używa opcja wpłac ze wszystkich planet

2 minuty później:

18.09.2013 21:12:36 - wypłata (wszystko)

Następnego dnia:

19.09.2013 7:19:32 - użyta opcja wplac ze wszystkich planet i stan banku wynosi tylko tyle, ile wyniosla wplata, ponieważ surowców z poprzedniej wypłaty już nie było na planetach.

Napisano (edytowane)

jak ci mowie ze nic nie wypłacałem i jestem tego pewny, przyszedł szwagier na flaszke zrobiłem fs wpłaciłem sure sprawdzilem stan banku i wylaczylem kompa !

edit: posprawdzaj to dokladnie o niewiem co robic, po raz kolejny nie dam sie wydymać

Edytowane przez bloodp3t
Napisano

Gdyby gra sama wypłacała surowce przytrafiałoby się to wszystkim cały czas.

Skoro do tego w historii widnieje wypłata to nie ma tu o czym gadać. Szczególnie biorąc pod uwagę "flaszke" ;D

Napisano

przestan pisac mi tu głupoty, nie kłocił bym sie gdybym był pod wpływem alkocholu lub innych srodkow odurzających wiem co robiłem i kiedy tym bardziej ze przed wylogowaniem pokazywalem stan banku szwagierkowi bo tez kiedys cos w to grał, dlatego temat nie podlega zadnej dyskusji zwrot musi byc i tyle....jesli nie to koncze z tym syfem bo po raz kolejny zostane przekrecony prez admina...diekuje i prosze abyscie swoje mądre rady schowali gdzies i dali sie wypowiedziec baronowi

Napisano

Człowieku zastanów się poważnie w jakim tonie piszesz tego posta. Prosiłeś o sprawdzenie to Deusx sprawdził i ci odpisał. Jaki miałby cel Deusx aby pozbawiać cię surowców z banku i prowokować potyczki słowne i niedorzeczne oskarżenia? Teraz straszysz że kończysz grę, myślisz że Deusx'owi zależy aby graczy ubywało bo ja nie sądzę.

Z doświadczenia wiem że takie rzeczy jak wpłaty i wypłaty z banku bez zwracania uwagi są częste. Praktycznie cały czas stosuję metodę wpłać z wszystkich planet potem wypłać, w handlarzu zamieniam wszystko na deuter i wpłacam. Niejednokrotnie zdarzyło mi się że przez nieuwagę wypłaciłem cały bank a sekundę później okazywało się że czas zerowej prowizji upłynął i po wpłaceniu deuteru jestem 10% w plecy.

Napisano

tobie sie zdarzyło a mi przez lata jakos nigdy, pisałem zeby "wujek dobra rada" nic juz nie pisał, i nie strasze głuptasie lecz widze ze czytac ze zrozumieniem nie potrafisz, napisałem ze jak po raz kolejny zostane przekręcony to koncze i nie interesuje mnie co ty wpłacałeś wypłacałeś czy zamieniałeś....

Napisano
przed wylogowaniem pokazywalem stan banku szwagierkowi (...), dlatego temat nie podlega zadnej dyskusji zwrot musi byc i tyle

Chcesz zwrotu na podstawie samych słów w obliczu jasnego dowodu wypłaty? I niby to my bzdury gadamy?

Napisano

Neriel, ależ skąd, bloodp3t już wysłał szwagra odrzutowcem do Deusx'a i ten zaświadczy że widział stan banku a to już jest niepodważalny dowód i zwrot musi być.

LOL

Napisano

Witam, sprawdziłem dokładnie pana bank oraz listę logowań. Nikt obcy się nie logował a wypłata jasno widnieje. Zatem nie jest to błąd, bo zlecenie wypłaty było wykonane i jest ono zapisane w historii banku. Gdyby zlecenia wypłaty nie było jak i samych surowców - wtedy byłby to błąd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.