Skocz do zawartości

Ochrona graczy S

bloodp3t

Czy chcesz zmienic obecny system  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz zmienic obecny system na

Rekomendowane odpowiedzi

Temat poruszany wielokrotnie, ochrona miała przyczynić się do wzrostu flot na uniwersach niestety nie wyszło dlatego wnosze o zniesienie systemu % i zastosowaniu ochrony czasowej np 14 dni co w zupełności wystarczy do obeznania sie z grą, forum i poradnikami, 

dodałem ankiete i zobaczymy jakie jet wasze zdanie w tej sprawie

Edytowane przez bloodp3t

Według mnie obecny system jest prawidłowy lecz  uważam ze nawet było by fajnie jak by  zwiększyć  z 5% do 10 procent, ale miejsce według mnie nie powinno być uwzględniane. A nowi gracze powinni mieć tez  okres ochrony tak 21 dni około (trzeba uwzględnić jakos tych co by kupili dużo dodatków). Jak dla mnie to stawiam sobie flotkę do pewnego stopnia i wiem ze lider na mnie nie może lecieć co jest wielkim plusem. A obrona moja wystarcza na graczy którzy mogą wiec jest tak jak być powinno tzn jak by polecieli to na mały plus lub minus wyjdą.  Ta opcja przeszkadza tylko tym co flota graja i postawili ogromne floty czasem i za dodatki i plączą ze nie mogą  sobie zrobić sj lub st ale chyba lepiej trochę poczekać aż się mali nacieszą zrobią większe flotki i gość z wielka flota będzie miał na co lecieć.

A żeby floty powstawały trzeba nowych graczy a żeby byli tacy gra musi być gościnna dla nich na początku.

Aha przeważnie jest tak ze jak nowy gracz widzi ze taki koksik na niego może lecieć (po określonym czasie) na początku gry to zaraz rezygnuje. Popatrzcie z tej strony tez bo  jak się ktoś rejestruje na nowej grze patrzy w ststy,  pogra chwile i zlom to on wie ze nie ma sensu gry i rezygnuje a przecież graczy nam tutaj brakuje.

Zamiast wałkować ten sam problem zajmijcie się czymś co przyciągnie graczy, ja od znajomych wiem ze dla tych co nie umieją grac najtrudniejszy jest moment kolonizacji i czasem to jest przeszkoda na grę. Jakiś fajny filmik na pewno by pomógł. Jeśli nie moderatorzy to jakiś konkursik za parę dodatków sa tacy co może i z chęcią zrobią.

A tam.. ludzie myślą, że aby coś zrobić wystarczy zrobić ankietę i w ten sposób wszystko można załatwić. Jeśli masz jakiś pomysł kOtello to nie potrzebujesz opcji w ankiecie tylko poparcia (w pierwszej kolejności admina)

Jak ktoś chce więcej flot to musi ich mniej padać, a że w godzinkę można solówą całe uni oblecieć no to cóż..

Ewentualnie można poszukać ludzi, którzy dostaną 10 złomów w tygodniu, nie przejmą się tym i dalej będą stawiać flotę. Albo będą żyć wiecznym FSem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.