bloodp3t Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) Temat poruszany wielokrotnie, ochrona miała przyczynić się do wzrostu flot na uniwersach niestety nie wyszło dlatego wnosze o zniesienie systemu % i zastosowaniu ochrony czasowej np 14 dni co w zupełności wystarczy do obeznania sie z grą, forum i poradnikami, dodałem ankiete i zobaczymy jakie jet wasze zdanie w tej sprawie Edytowane 16 Września 2013 przez bloodp3t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Brakuje jeszcze opcji żadne z powyższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 14 dni to wystarczajaco duzo zeby zapoznac sie z gra jak i z forum ....zawsze kogos mozna zapytac si ena sb czy w grze kto pyta nie bladzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Według mnie obecny system jest prawidłowy lecz uważam ze nawet było by fajnie jak by zwiększyć z 5% do 10 procent, ale miejsce według mnie nie powinno być uwzględniane. A nowi gracze powinni mieć tez okres ochrony tak 21 dni około (trzeba uwzględnić jakos tych co by kupili dużo dodatków). Jak dla mnie to stawiam sobie flotkę do pewnego stopnia i wiem ze lider na mnie nie może lecieć co jest wielkim plusem. A obrona moja wystarcza na graczy którzy mogą wiec jest tak jak być powinno tzn jak by polecieli to na mały plus lub minus wyjdą. Ta opcja przeszkadza tylko tym co flota graja i postawili ogromne floty czasem i za dodatki i plączą ze nie mogą sobie zrobić sj lub st ale chyba lepiej trochę poczekać aż się mali nacieszą zrobią większe flotki i gość z wielka flota będzie miał na co lecieć. A żeby floty powstawały trzeba nowych graczy a żeby byli tacy gra musi być gościnna dla nich na początku.Aha przeważnie jest tak ze jak nowy gracz widzi ze taki koksik na niego może lecieć (po określonym czasie) na początku gry to zaraz rezygnuje. Popatrzcie z tej strony tez bo jak się ktoś rejestruje na nowej grze patrzy w ststy, pogra chwile i zlom to on wie ze nie ma sensu gry i rezygnuje a przecież graczy nam tutaj brakuje. Zamiast wałkować ten sam problem zajmijcie się czymś co przyciągnie graczy, ja od znajomych wiem ze dla tych co nie umieją grac najtrudniejszy jest moment kolonizacji i czasem to jest przeszkoda na grę. Jakiś fajny filmik na pewno by pomógł. Jeśli nie moderatorzy to jakiś konkursik za parę dodatków sa tacy co może i z chęcią zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 16 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Brakuje jeszcze opcji żadne z powyższych. jest / niechce zmieniac nic ................................Brak ochrony słabego gracza został powiększony z 75 do 125 miejsca w ogólnym rankingu......................................... to juz chyba przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 blood, to nie jest to samo.. może ktoś chciałby coś zmienić, ale na żadną z powyższych propozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Masz rację Neriel, niestety tę ankietę przygotowano na kolanie, dlatego też wybierałem między dżumą i cholerą i zagłosowałem na opcję 4 (nic nie zmieniać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A tam.. ludzie myślą, że aby coś zrobić wystarczy zrobić ankietę i w ten sposób wszystko można załatwić. Jeśli masz jakiś pomysł kOtello to nie potrzebujesz opcji w ankiecie tylko poparcia (w pierwszej kolejności admina) Jak ktoś chce więcej flot to musi ich mniej padać, a że w godzinkę można solówą całe uni oblecieć no to cóż..Ewentualnie można poszukać ludzi, którzy dostaną 10 złomów w tygodniu, nie przejmą się tym i dalej będą stawiać flotę. Albo będą żyć wiecznym FSem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 16 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Masz rację Neriel, niestety tę ankietę przygotowano na kolanie, dlatego też wybierałem między dżumą i cholerą i zagłosowałem na opcję 4 (nic nie zmieniać) na kolanie czy nie wiadomo o co chodzi, ochrona w takim stanie jaki jest, jest beznadziejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 na kolanie czy nie wiadomo o co chodzi, ochrona w takim stanie jaki jest, jest beznadziejna To wykaż w punktach jej beznadziejność i zaproponuj konkretne zmiany dowodząc ich słuszności i zasadności wprowadzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) "Czy chcesz zmienic obecny system na" raz, że nie widać co w tej ankiecie pisze bo takie sa kolory, dwa, że nie wiadomo o co w tym pytaniu chodzi... Inna sprawa, że obecny system jest do du**... Edytowane 16 Września 2013 przez Alwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A mi sie ostatnio spodobał ten system. Moge sobie postawić smieszna flotke za tyle pkt ze nikt z topki nie moze mnie bić i latam sobie na tych których topka nie moze bić. Jestem za tym zeby tak zostało jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Jak dla mnie system stary jest dobry. głos na " niechcę nic nie zmieniać"Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi