W0lfmark Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 pisze w imieniu doktora Witam, chciałem zapytać dlaczego nie mam w oknie wyboru (a chodzi o związek flot) nikogo tylko mój nick???, a zaprosić do związku można, tylko na piechotę trzeba wpisywać.Wolał bym mieć już graczy dodanych i tylko wybrać z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 no dobrze prawisznajlepiej jakby byli dodani do wyboru ludzie z buddy oraz z sojuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktor Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 A i jeszcze jedno:wpisany nick gracza powinien być potwierdzony za prawidłowość wpisu (literówka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 no dobrze prawisznajlepiej jakby byli dodani do wyboru ludzie z buddy oraz z sojuszu To akurat nie jest najlepszy pomysł, czasami lecisz z kimś w ACS'ie ale niekoniecznie chciałbyś mieć go w buddy. Jeśli już to możliwość stworzenia i edycji takiej listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cytryna Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 dokladnie, wpisywanie na "piechote" niedosc, ze nudne to i czasochlonne przydalaby sie lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi