W0lfmark Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2013 pisze w imieniu doktora Witam, chciałem zapytać dlaczego nie mam w oknie wyboru (a chodzi o związek flot) nikogo tylko mój nick???, a zaprosić do związku można, tylko na piechotę trzeba wpisywać.Wolał bym mieć już graczy dodanych i tylko wybrać z listy.
oremi Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2013 no dobrze prawisznajlepiej jakby byli dodani do wyboru ludzie z buddy oraz z sojuszu
doktor Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2013 A i jeszcze jedno:wpisany nick gracza powinien być potwierdzony za prawidłowość wpisu (literówka)
kOtello Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2013 no dobrze prawisznajlepiej jakby byli dodani do wyboru ludzie z buddy oraz z sojuszu To akurat nie jest najlepszy pomysł, czasami lecisz z kimś w ACS'ie ale niekoniecznie chciałbyś mieć go w buddy. Jeśli już to możliwość stworzenia i edycji takiej listy.
cytryna Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2013 dokladnie, wpisywanie na "piechote" niedosc, ze nudne to i czasochlonne przydalaby sie lista
Rekomendowane odpowiedzi