paciorkowiec Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Heja !! Oddam surowce za darmo na u 6 ...mam tam takie konto sam nie wiem po co , nie będę na nim już grał , ale w banku troche dexa jest ...taki mały turniej kto pierwszy znajdzie ... nicka nie podam, jaki tam mam, bo byłoby za łatwo ..a wiec udanych łowów.. a dex wypłacony : 136.542.105.911.896 Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez paciorkowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 NIECH ZGADNE PACIORKOWIEC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 słabo , byłoby to zbyt oczywiste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nie wiem Paciorek czy Deusx nie będzie miał nic do powiedzenia bo takie rzeczy które zaproponowałeś to złamanie regulaminu, co innego gdyby sam Deusx coś takiego zorganizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 No nie można już surki sobie samemu wypłacić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shus Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 MELCHIOR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 może jakaś podpowiedz do jakiego top mamy szukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie będzie podpowiedzi żadnej , skanować i szukać , i proszę nie pytać na PW bo nie powiem , uczciwie to uczciwie..nadmienie że jeszcze nikt nie znalazł , i miałem tylko 1 skana na jedna planete.. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez paciorkowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Koniec "zabawy". Proszę moda o zamknięcie tematu. W razie pytań wszelkie przyszłe wyjaśnienia będą zamieszczone w odpowiednim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi