kOtello Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jak to możliwe ? Technologia: 24Ekspedycje badania: 6Ekspedycje misje: 6 Statystyka ekspedycji:Suma: 0Ekspedycja traf -30%: 0Ekspedycja traf oficer: 0Ekspedycja traf dziura: 0Ekspedycja traf astaty: 0Ekspedycja traf surowce: 0Ekspedycja traf tryt: 0Ekspedycja traf +30%: 0Ekspedycja traf nic: 0 Nick kOtelloUNI 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Rozumiem, że wyzerował się panu stan ekspedycji, mogę poprosić o więcej danych ?Wcześniej były podliczane statystyki czy nie ? Kiedy ta sytuacja się stała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Tak, wyzerowało się, niestety nie jestem w stanie określić kiedy to miało miejsce bo zauważyłem to dziś. Czy mogę jeszcze w czymś pomóc, jakieś dane etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Konto jest z u3 czy przeniesione z u2? EDIT:Konto jest przeniesione z u2, to jest powodem błędu, ponieważ dane z u2 mają inne ID niż dane z u3, tym samym skrypt podliczył pana ekspedycje jako zero, bo na u3 właśnie tyle ich pan wykonał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ale dlaczego jest to pojedynczy przypadek? Ja również jestem z u2 i mam wszystkie ekspedycje podliczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Czy w takim razie zostanie mi przywrócony licznik z U2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A pamiętasz swoje ID użytkownika (albo jakieś linki, np. z sygnatury z u2, profilu) ? Z tego co widzę, mam przeliczenia z u2 z jakiegoś tam okresu, ale nie mam już tam twoich danych. Oczywiście mogę wgrać jakiś stary zachowany back-up i przywrócić te dane, jednak to potrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Przykro mi, niestety nic z tych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Sorry za double post ale czekam już dość długo a problem nie został rozwiązany. Kiedy mogę spodziewać się uzupełnienia statystyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ostatnie zapisane statystyki zostały przywrócone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 3 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Dzięki i za to. temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi