MENTALISTA Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) WitamOd rana nie ma raportów wojennych z ataków przeprowadzanych na innych graczach celem stworzenia moona. Moon powstaje, raportu nie ma i nie jest on zaliczony do zadań. Proszę o skorygowanie błędu i doliczenie mi rogali do zadań.PozdrMentalista u7 Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez MENTALISTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Siema. Z doświadczenia wiem, że doliczanie moonów do zadań trochę trwa (u mnie z reguły około 15-20 minut). Nie wiem z czego to wynika, ale może poczekaj chwilkę i doliczy Ci moony do zadań. Co do braku raportów wojennych, to faktycznie dziwne i chyba trzeba z tym poczekać na deusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MENTALISTA Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Minęło już ponad 3h od ostatniego utworzonego rogala i żadnego nie doliczyło do statystyk w zadaniach. jeszcze do tego wyświetla taki błąd:Wystąpił błąd. Skontaktuj się z administratorem.Numer błędu: #87, kod błędu: //warn,używaj opcji edytuj,MiG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MENTALISTA Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 ostrzeżenie to dostałem, ale żeby któryś z kompetentnych mi coś w tym temacie odpowiedział to już nie było komu. po co się trudzić...widzę że nie ma po co uczestniczyć w forum.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Błędy zostały tego samego dnia sprawdzone i naprawione, nikt nie zgłaszał żadnych problemów w tym również pan. Odpowiedź faktycznie mogłaby się pojawić, była jedynie na shoutbox - tutaj zapomniałem, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MENTALISTA Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 ok dzięki, nie ma tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi