deusx Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Witam ! W niedługim czasie przybyły nam nowe zakładki do zakładki wiadomości (kontakt z administracją, wysłane wiadomości).Z racji, że od początku zakładki mają przez kogoś ustalone kolory, nowe też mogły by mieć. Propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Kontakt z administracją - może taki jak ma global moderator ( nie wiem czy nie będzie się zlewał z tłem) Wysłane wiadomości - kolor J@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kontakt z administracją, sądzę tak jak Catalyst, może być kolor global moda. Raczej z tłem się nie zleje, bardziej ten fioletowy od eksploatacji się zlewa. A przy wysłanych wiadomościach proponowałbym kolor #00ff00 lub #99cccc oraz może bardziej #ccff00 (cytrynowy?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi