Kagrim Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Geneza Każdy z nas przechowuje raporty szpiegowskie potencjalnych celów. Niestety w tej samej kategorii przechowywane są także raporty informujące o tym, że byliśmy szpiegowani, w związku z czym odnalezienie interesującego nas raportu bywa czasami mocno utrudnione. Przykładowo logując się pierwszy raz danego dnia możemy mieć w skrzynce 200 raportów informujących nas o akcjach szpiegowskich wymierzonych w nasze planety. Usuwanie tego typu wiadomości jest uciążliwe i czasochłonne. Dodatkowo sytuacja komplikuję się jeszcze bardziej, gdy oba typy raportów są ze sobą wymieszane. Pomysł Wprowadzenie dodatkowej kategorii, w której przechowywane były by tylko raporty informujące o tym, że byliśmy szpiegowani. Takie rozdzielenie wiadomości zdecydowanie usprawni zarządzanie naszymi raportami szpiegowskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ja tam trzymam cele w notatkach a raporty czyszcze bardzo czesto do 0. Wiec dla mnie bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Koordy potencjalnych wrogow to ja znam na pamięc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A moim zdaniem pomysł godny rozważenie, we wszystkich innych przypadkach jak chce wyczyścić do zera mogę wejść w zakładkę, wybrać z listy kasuj nie zaznaczone i wywalam jak leci a w przypadku szpiegowania nie ma takiej możliwości. Bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Pisząc ówcześnie w kodzie dodatkową informację o tym, jaki jest to typ raportu i dodając następnie do skryptu wiadomości dodatkową opcję rozdzielającą oba typy wiadomości to nie jest problem, pomysł uważam za trafiony i zostanie on niebawem wprowadzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi