Kagrim Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2013 Geneza Każdy z nas przechowuje raporty szpiegowskie potencjalnych celów. Niestety w tej samej kategorii przechowywane są także raporty informujące o tym, że byliśmy szpiegowani, w związku z czym odnalezienie interesującego nas raportu bywa czasami mocno utrudnione. Przykładowo logując się pierwszy raz danego dnia możemy mieć w skrzynce 200 raportów informujących nas o akcjach szpiegowskich wymierzonych w nasze planety. Usuwanie tego typu wiadomości jest uciążliwe i czasochłonne. Dodatkowo sytuacja komplikuję się jeszcze bardziej, gdy oba typy raportów są ze sobą wymieszane. Pomysł Wprowadzenie dodatkowej kategorii, w której przechowywane były by tylko raporty informujące o tym, że byliśmy szpiegowani. Takie rozdzielenie wiadomości zdecydowanie usprawni zarządzanie naszymi raportami szpiegowskimi.
Sarius Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2013 Ja tam trzymam cele w notatkach a raporty czyszcze bardzo czesto do 0. Wiec dla mnie bez sensu.
Revenge ツ Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2013 Koordy potencjalnych wrogow to ja znam na pamięc
kOtello Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2013 A moim zdaniem pomysł godny rozważenie, we wszystkich innych przypadkach jak chce wyczyścić do zera mogę wejść w zakładkę, wybrać z listy kasuj nie zaznaczone i wywalam jak leci a w przypadku szpiegowania nie ma takiej możliwości. Bardzo dobry pomysł.
deusx Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpnia 2013 Pisząc ówcześnie w kodzie dodatkową informację o tym, jaki jest to typ raportu i dodając następnie do skryptu wiadomości dodatkową opcję rozdzielającą oba typy wiadomości to nie jest problem, pomysł uważam za trafiony i zostanie on niebawem wprowadzony.
Rekomendowane odpowiedzi