Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,zdaje sobie sprawe, ze przeksztalcenie serwisu pod urzadzenia mobilne jest niemozliwe, jednak chcialbym zaproponowac kilka rozwiazan, ktore ulatwia zycie uzytkownikom korzystajacym ze smartfonow i tabletów.

- większe odstępy pomiedzy przyciskami 'odpowiedz' i 'zglos' w wiadomosciach. zdarza sie po prostu tzw ' missclick' klikam nie w to co chcialem.

- rok temu byla mowa o zmianie starego sposobu 'ramek' na cos nowszego i bardziej zoptymalizowanego (błagam niech to nie beddzie ramka plywajaca...). taka ilosc komorek zagniezdzonych jak u nas na ogam jest po prostu zbyt wysoka dla wiekszosci androidowych przegladarek... mozna byloby w koncu o tym pomyslec.

- nazwe to 'mapowaniem' przycisków... mozecie wierzyc lub nie,ale klikanie w menu boczne na telefonie graniczy z cudem... dlatego ze wstrzelenie sie w napis wcale takie proste nie jest... mozna by zrobic to w sposob, jak na forum np zakladki na gorze, wystaczy ze klikne zakladke , jej puste pole, a tez zadziala

jakies wasze dalsze propozycje ? deusx, jak to wyglada od twojej strony ?

Napisano

zalezy na czym siedzisz... jak siedze na tablecie - pojawiają się problemy z 'mapowaniem ' przyciskow. jak na htc desire X, to jest luzik w zasadzie, ale czasem jestem z samsunga galaxy young i tam to prawdziwa masakra... 

Napisano

Ja korzystam z Samsung Galaxy S Advance. Nie wiem jak na tablecie, będę w jakimś salonie to aż z ciekawosci zajrzę z jakiegoś na forum i grę.

Napisano

Witam, od jakiegoś czasu trwa próba rozdzielenia kodu, który odpowiada za wygląd w celu modernizacji całego wyglądy gry pod bardziej nowoczesny.

Oczywiście po raz kolejny zaznaczam, że stary, obecny wygląd pozostanie do wybory bez żadnych zmian czy szybkości.

Po udanej próbie i rozdzieleniu wyglądu na 2 szablony, dodamy wtedy trzeci, mobilny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.