SheeVa Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpnia 2013 Korzystajac z formularza marco, ktory mam nadzieje nie ma mi tego za zle... chociaz flociarzy mnie raczej zna z uni 4,5,6. Mimo to postanowilem cos o sobie napisac Imię: Karol Wiek: 19 lat Znak zodiaku: baran Wykształcenie: tymczasowo student informatyki, WFTIMS Politechinka Lodz Stan cywilny: przyjdzie na to czas Miejsce zamieszkania: Pabianice/Lodz Muzyka: http://www.lastfm.pl/user/neverr_kp Poglądy religijne: Katolik Hobby: informatyka,gry video, muzyka, koncerty, fotografia, zycie barmana,kinomaniak Praca: w tej chwili webmaster w sklepie wysylkowym, fotografia slubna Dodatkowe zajęcia: fotografia na zamowienie wkrotce rowniez video Ulubiony napój: niebieski Monster Ulubiona potrawa: nalesniki francuskie... Ulubiony kolor: ...hmm... czern i biel. To w zasadzie tyle... jak jakies pytania, to prosze Zachecam rowniez do sledzenia mojego fotobloga(link w sygnaturce), ktorego wkrotce zamierzam rozwijac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi