SheeVa Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Niedawno rozpocząłem zabawę z fotografią na poważnie. Postanowiłem się tym pochwalić, zapraszam do prezentowania własnych prac oraz komentowania moich www.sheeva.flog.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) całkiem fajne, a jakiego sprzętu używasz? Edytowane 13 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) 5 d mark II5d mark III (wlasnie kupilem )6d7d5 d mark I poszedl w odstawke juz raczej...i czasami pozyczam sobie nikona d90...ale to tylko czasami tam mam 50 mm i 70-200 obiektywy:canon 35mm f/1.4canon 50mm f/1.8 II canon 85mm f/1.2L II USMcanon 70-200 f/2.8L IS USMcanon 16-35 f/2.8L II USM Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez SheeVa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikari Napisano 16 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Tak z ciekawości, Nikkor 70-200 VR II? Też się pochwalę, a co http://www.marcin.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 niestety niee, sprzęt brata VR I... w wolnej chwili obejrzę ale już teraz wiem, że przynajmniej nie robimy sobi ekonkurenci - ja się samochodami nie zjamuje : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 całkiem spoko panie , czekam na jeszcze (^: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi