Che_ster Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam wpadłem sobie na taki pomysł a żeby zlikwidować demontownie floty obrony niech zostanie ale floty zlikwidować albo poprostu jeszcze ograniczyć do np 20% zwrotu przy demontowni floty.... Moze na nie których uniach wtedy by sie coś działo bądź dziać zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Takie próbowanie na zasadzie "a może" do niczego nie prowadzi. @DOWNJa mam inny pomysł! Zróbmy murzynka Nic tak nie motywuje do aktywnej gry jak dobre ciacho ^^ Edytowane 31 Lipca 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam wpadłem sobie na taki pomysł a żeby zlikwidować demontownie floty obrony niech zostanie ale floty zlikwidować albo poprostu jeszcze ograniczyć do np 20% zwrotu przy demontowni floty.... Moze na nie których uniach wtedy by sie coś działo bądź dziać zaczęło Świetny pomysł, ja proponuję jeszcze zlikwidować Astaty, zmniejszyć prędkość i wyłączyć oficerów. "A może" jeszcze masz inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi