Dante1593 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam mam problem z silosem mianowicie mam go na 22 poziomie i wciąż nie mogę wysyłać rakiet międzyplanetarnych nie mam w ogóle ikonki ataku. proszę o szybką pomoc dodam że już logowałem się z firefoxa chrome i z explorera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 silos rakietowy nie ma wpływu na to ile rakiet możesz pomieścić ani jak daleko możesz je wysłać, to zależy od poziomu napędu impulsowego .a rakiety obecnie działają mi osobiście w każdej przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Zbyt niski lvl napędu impulsowego ? Zasięg jest określany wzorem ZRmp = PNi * 5 – 1 ,gdzie PNii oznacza poziom napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam, Napęd impulsowy trzeba rozbudować oraz zaznaczyć (o ile jest wyłączona) ikonkę rakiet w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante1593 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 mam napęd impulsowy na 16 lvl i zaznaczone w opcjach rakiety międzyplanetarnei nic się nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 mam napęd impulsowy na 16 lvl i zaznaczone w opcjach rakiety międzyplanetarnei nic się nie zmienia A we własnej galaktyce też ikony nie widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 posiadasz chodź jedną rakietę międzyplanetarną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante1593 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 posiadam 30k rakiet i we własnej też nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 A może masz jakiegoś ADBlocka i zablokowałeś sobie tą grafikę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante1593 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 wyłączyłem i nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 To odśwież jeszcze stronę w cache'u poprzez CTRL + F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante1593 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 nic to nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Chodzi o konto Dante na uniwersum 7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante1593 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 tak o konta Dante na uni 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Zalogowałem się na twoje konto i widzę ikonę do wysłania rakiet.Jest ona przedstawiona na obrazku poniżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante1593 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 dziękuję bardzo. tamat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi