Twain Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 27 Lipca 2013 Witam, Mam taki skromny pomysł, żeby dało się wykupić maksymalnie 3 poziomy technologii jonowej za astaty (3 astaty za 1 poziom, tak jak reszta).Po co?Ano ułatwiłoby by to realizację zadania nr 24 z gałęzii "Technologie" (400 pkt badań) oraz zadania nr 29 (450 pkt badań, które to tak przy okazji mówiąc zrobiła tylko jedna osoba na uniwersum 4). Jest to jedyna z technologii, poza oczywiście MSBN, ekspedycjami oraz grawitonami, które nie mają tej opcji wykupu podwyższenia poziomu za astaty. Pozdrawiam i jestem ciekaw Waszych opinii.
Neriel Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 27 Lipca 2013 Też o tym myślałem i zapomniałem wspomnieć. Akurat wykonanie zadania to nie problem.. po prostu trzeba czasu ale skoro jest laserowa i plazmowa to czemu i nie jony.
Szuw4r Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lipca 2013 A zapomnieliście o komputerowej też można dodać Winiu dodał reakcję 1
DarkPassenger Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lipca 2013 Też jestem za, zawsze mnie dziwiło czemu nie ma jonowej, a komputerowa kiedyś chyba była albo mi się coś miesza;p
kOtello Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) Wg mnie to można by jeszcze umożliwić rozwój nie za astaty ale i za tryt. Edytowane 28 Lipca 2013 przez kOtello
oremi Napisano 1 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2013 i czemu to ma służyć? ta płatna jonówka ? żeby sobie chłop badania mógł kupić? żeby one czemuś służyły... ale tak? nie róbcie cyrku
kOtello Napisano 1 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2013 i czemu to ma służyć? ta płatna jonówka ? żeby sobie chłop badania mógł kupić? żeby one czemuś służyły... ale tak? nie róbcie cyrku Oremi, w osobnym wątku toczy się dyskusja na temat zmiany dotyczącej systemów obronnych, czyli między innymi wpływu technologii jonowej na siłę dział jonowych. Temu ma to służyć.
Abaddon Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2013 Brak komputerowej i jonowej mnie zawsze ciekawił, nie da się ukryć
Alwego Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2013 Komputerową to chyba każdy chętnie by kupił
Rekomendowane odpowiedzi