Twain Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Witam, Mam taki skromny pomysł, żeby dało się wykupić maksymalnie 3 poziomy technologii jonowej za astaty (3 astaty za 1 poziom, tak jak reszta).Po co?Ano ułatwiłoby by to realizację zadania nr 24 z gałęzii "Technologie" (400 pkt badań) oraz zadania nr 29 (450 pkt badań, które to tak przy okazji mówiąc zrobiła tylko jedna osoba na uniwersum 4). Jest to jedyna z technologii, poza oczywiście MSBN, ekspedycjami oraz grawitonami, które nie mają tej opcji wykupu podwyższenia poziomu za astaty. Pozdrawiam i jestem ciekaw Waszych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Też o tym myślałem i zapomniałem wspomnieć. Akurat wykonanie zadania to nie problem.. po prostu trzeba czasu ale skoro jest laserowa i plazmowa to czemu i nie jony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuw4r Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 A zapomnieliście o komputerowej też można dodać Winiu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Też jestem za, zawsze mnie dziwiło czemu nie ma jonowej, a komputerowa kiedyś chyba była albo mi się coś miesza;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) Wg mnie to można by jeszcze umożliwić rozwój nie za astaty ale i za tryt. Edytowane 28 Lipca 2013 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 1 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 i czemu to ma służyć? ta płatna jonówka ? żeby sobie chłop badania mógł kupić? żeby one czemuś służyły... ale tak? nie róbcie cyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 1 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 i czemu to ma służyć? ta płatna jonówka ? żeby sobie chłop badania mógł kupić? żeby one czemuś służyły... ale tak? nie róbcie cyrku Oremi, w osobnym wątku toczy się dyskusja na temat zmiany dotyczącej systemów obronnych, czyli między innymi wpływu technologii jonowej na siłę dział jonowych. Temu ma to służyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abaddon Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Brak komputerowej i jonowej mnie zawsze ciekawił, nie da się ukryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Komputerową to chyba każdy chętnie by kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi