Paulinka Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) Cześć.Jestem Paulina.Mam 18 lat i interesuje się fotografią.Mieszkam w pięknym Wrocławiu .Właśnie skończyłam szkołę o kierunku fotografa.Lubię imprezować ze znajomymi.Jestem otwarta na nowe znajomości więc się jakoś dogadamy tylko mnie nie męczcie Aktualnie nie gram ale się to zmieni za kilka dni.Bójcie się Pytajcie bo nie wiem co dalej pisać Edytowane 26 Lipca 2013 przez Paulinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 cześć. hm, zaczęłaś grę od nowa i na u4? nie spodziewałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EVOLUTION Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 czesc paulina zapraszamy serdeczanie na uni3 moze nowa postac rozrusza to uni wreszcie napisz jeszcze nam skad jestes itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 spieriz nie od nowa dostanę konto jutro od brata Evolution dopisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Witamy to dziewczyny nie mają co robić tylko grają w ogam ? i to w wakacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 To źle że płeć piękna chce tutaj grać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 nie wiem czy źle, niewątpliwie jest to bardzo rzadka sytuacja na tym serwerze moim zdanie miejsce kobiet jest wszędzie ale nie na grach on-line tego typu, bez urazy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 nie nie nie broń boże źle wrecz przeciwnie Paulinka dawaj na uni3 Wrocław hmmm kurde śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Każdy ma różne zainteresowania Ja lubię takie gierki a że pracę mam nudną to sobie umilę ten czas powrotem do ogame Spokojnie Muszę sobie poprzypominać co i jak Jutro zawitam na u4 a może za jakiś czas i na inne uni Ja za piłką nożną nie przepadam /// Posty połączone. Używaj opcji edytuj.Dagger157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Każdy ma różne zainteresowania Ja lubię takie gierki a że pracę mam nudną to sobie umilę ten czas powrotem do ogame Wpadaj na u3 do mnie i do darka do soja ze zapytam jestes ekowcem czy flotka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 w sumie może lepsze i to niż codzienne śledzenie demotów kwejka i innych bzdetów ja jadę do Wrocławia na rynek , polecisz jakieś ciekawe miejsca ? w których można spożywać płyny alkoholowe nie koniecznie bary, mogą być też jakieś miejscówki w pobliżu centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) Życzę powodzenia jaki styl gry preferujesz flota, eko ? Edytowane 26 Lipca 2013 przez anatomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 oo ten sie odezwal anotom gdzie masz flote?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ja za piłką nożną nie przepadam kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) BLACK___HAWK raz tu raz tam zaraz warna za spam dostanę ^^ Edytowane 26 Lipca 2013 przez anatomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 BLACK___HAWK raz tu raz tam zaraz warna za spam dostanę ^^ ahahahahhaah na SB juz bloka masz dawaj mow gdzie flota to sie pobawimny troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dark jedynie to znam atrakcje miasta bo nie przebywam w takich miejscach to ty pytasz Chwilowo eko a potem może flotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dawaj na u3 nie badz wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Jak oddasz mi swoje konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 jak bys sie wczesniej napatoczyla to bym oddal bo mialem na oddanie ale juz rozdalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Może zagram na innym uni ale nie obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 to obiecaaaaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Lepiej nie bo jak tego nie zrobię to wyjdę na wredną zołzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Widzisz Paulinka jak działasz na płeć męską na Ogam Temat już jest ,,gorący"Również witam i życzę miłej spokojnej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Zauważyłam dziękuje i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi