Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć.Jestem Paulina.Mam 18 lat i interesuje się fotografią.Mieszkam w pięknym Wrocławiu :) .Właśnie skończyłam szkołę o kierunku fotografa.Lubię imprezować ze znajomymi.Jestem otwarta na nowe znajomości więc się jakoś dogadamy tylko mnie nie męczcie ;D

Aktualnie nie gram ale się to zmieni za kilka dni.Bójcie się :P

Pytajcie bo nie wiem co dalej pisać :)

Edytowane przez Paulinka
Napisano

nie wiem czy źle, niewątpliwie jest to bardzo rzadka sytuacja na tym serwerze :) 

moim zdanie miejsce kobiet jest wszędzie ale nie na grach on-line tego typu, bez urazy oczywiście :P 

Napisano

Każdy ma różne zainteresowania :) Ja lubię takie gierki a że pracę mam nudną to sobie umilę ten czas powrotem do ogame :)

Spokojnie :)

Muszę sobie poprzypominać co i jak :) Jutro zawitam na u4 a może za jakiś czas i na inne uni :)

Ja za piłką nożną nie przepadam :D

/// Posty połączone. Używaj opcji edytuj.

Dagger157

Napisano

Każdy ma różne zainteresowania :) Ja  lubię takie gierki a że pracę mam nudną to sobie umilę ten czas powrotem do ogame :)

Wpadaj na u3 do mnie i do darka do soja ;) ze zapytam jestes ekowcem czy flotka?? ;P

Napisano

w sumie może lepsze i to niż codzienne śledzenie demotów kwejka i innych bzdetów ;P 

ja jadę do Wrocławia na rynek , polecisz jakieś ciekawe miejsca ? w których można spożywać płyny alkoholowe ;P nie koniecznie bary, mogą być też jakieś miejscówki w pobliżu centrum :)

Gość I_Will_Never_Forget
Napisano

Widzisz Paulinka jak działasz na płeć męską na Ogam ;) Temat już jest ,,gorący"

Również witam i życzę miłej spokojnej gry :)