deusx Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witamy ! Z uwagi na nienależytą prace forum (wolne działanie), problemy z serwerem oraz ogólne problemy wynikające z obecnego hostingu będziemy przenosić się na inny. Prace zaczną się od jutra rana, powinny się zakończyć około godziny 12:00. Po pracach forum będzie działać szybko, stabilnie i bez błędów (na dużo szybszym hostingu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Prace konserwacyjne zostały zakończone, wszystko powinno działać poprawnie i ma mieć polski język. Jeżeli ktoś znajdzie najmniejszy błąd proszę o zgłoszenie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Pierwszy błąd to większe lagi niż były prędzej ..chyba że tylko u mnie tak jest ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 u mnie nie ma lagów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 U mnie też one nie występują. Fakt, że forum nie chodzi super szybko, ale jest ono tak rozbudowane, posiada wiele opcji i dodatków jak i kategorii, że siłą rzeczy OGamo'wi nie dorówna. Reasumując, chodzi poprawnie, ping na poziomie 20ms, ładowanie stron w około sekundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Ja mam w miarę dobry net i teraz trochę poskakałem i tak 3- 4 s na przejście między stronami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam ! Styl OGam v2 został przywrócony, jednak ze względu na brak supportu do tego stylu jesteśmy zmuszeni sami nad nim pracować. Wszelkie zauważone błędy stylu, nieczytelne lub brzydkie fragmenty prosimy zgłaszać w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Nie czytałem wcześniej tego tematu i napisał nowy odnośnie forum (stylu ogamV2) http://forum.ogam.online/topic/16326-forum/ Dodam też że forum na tym stylu (ogamV2) strasznie wolno działa w porównaniu z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ja mam styl IP.BOARD (ten biały) i ładuje się forum czasami niemiłosiernie długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi