deusx Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2013 Witamy ! Z uwagi na nienależytą prace forum (wolne działanie), problemy z serwerem oraz ogólne problemy wynikające z obecnego hostingu będziemy przenosić się na inny. Prace zaczną się od jutra rana, powinny się zakończyć około godziny 12:00. Po pracach forum będzie działać szybko, stabilnie i bez błędów (na dużo szybszym hostingu ).
deusx Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2013 Prace konserwacyjne zostały zakończone, wszystko powinno działać poprawnie i ma mieć polski język. Jeżeli ktoś znajdzie najmniejszy błąd proszę o zgłoszenie w tym temacie.
paciorkowiec Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2013 Pierwszy błąd to większe lagi niż były prędzej ..chyba że tylko u mnie tak jest ????
deusx Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2013 U mnie też one nie występują. Fakt, że forum nie chodzi super szybko, ale jest ono tak rozbudowane, posiada wiele opcji i dodatków jak i kategorii, że siłą rzeczy OGamo'wi nie dorówna. Reasumując, chodzi poprawnie, ping na poziomie 20ms, ładowanie stron w około sekundę.
paciorkowiec Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2013 Ja mam w miarę dobry net i teraz trochę poskakałem i tak 3- 4 s na przejście między stronami .
deusx Napisano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2013 Witam ! Styl OGam v2 został przywrócony, jednak ze względu na brak supportu do tego stylu jesteśmy zmuszeni sami nad nim pracować. Wszelkie zauważone błędy stylu, nieczytelne lub brzydkie fragmenty prosimy zgłaszać w tym temacie.
Catalyst Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpnia 2013 Nie czytałem wcześniej tego tematu i napisał nowy odnośnie forum (stylu ogamV2) http://forum.ogam.online/topic/16326-forum/ Dodam też że forum na tym stylu (ogamV2) strasznie wolno działa w porównaniu z innymi.
SheeVa Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpnia 2013 ja mam styl IP.BOARD (ten biały) i ładuje się forum czasami niemiłosiernie długo...
Rekomendowane odpowiedzi