Sarius Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Otóż dzisiaj sobie latałem i farmiłem jednego kolesia.Zalóżmy że mam 15.000.000 UT i 15 pancków Wysyłałem 5.000.000 UT i 5 Pancków w jednym ataku. Wysyłałem 3 razy takie ataki na jedna planete w przeciągu 7-10 sekund.Statki sobie spokojnie dolatywały i wracały z surka. A gdy wysyłałem je na nastepne miejsce okazywalo sie ze jest juz 15.000.001 UT i dalej 15 Pancków. Za każdym razem gdy wysyłałem taka fale i statki wracały pojawiał sie dodatkowy UT. W raportach z walk jest ze dolatywały fale po 5kk UT i 5 Pancków. Nie ma nic o tym 1 ut.Zgłaszam bo może jest mozliwośc na pojawianie sie wiekszych ilosci statków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Z technicznego punktu widzenia jest to niemożliwe. Żaden skrypt nie dodaje nam z osobna statków, a przylot floty wiąże się z aktualizacją rekordu lub nie, czy też np duplikacją (czyli podwojeniem). Być może UT był wcześniej na planecie a nie został dostrzeżony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Tu nie chodzi o 1 UT, ich sie namnożylo juz ze 40. Z czego jak zobaczyłem że jest ich 20 to je zdemontowałem (bo brzydko wyglądały we flocie ) Dodam że pojawiaja sie tylko jak odświeże podgląd po dolocie wszystkich. Jak odświeżam osobno po dolocie kazdej floty to nic sie nie pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Sprawdzę dzisiaj o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Sprawdziłem troszke. Ogólnie to jest tak że prawie za każdym razem jak coś ląduje na tym moonie z misja "stacjonuj" albo wraca z misji "napadaj" to pojawia sie jeden UT. Niestety nie potrafie okreslic dokladnie kiedy sie pojawiają a kiedy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Prawdopodobnie wiem w czym jest problem, niestety zabrało mi czasu aby to dokładnie sprawdzić, dzisiaj błąd nie powinien już występować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi