Matura Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Wysłałem atak i flota będąca w związku nie zebrała surowców z atakowanej planety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 tak jest od dawna lecz niewiem czy to błąd czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Surowce zbiera tylko główna flota. Matura dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Nie dzieli się surowców podczas ataku między graczy, bo jak? Wg strat, siły ataku, czy alfabetycznie? Matura dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matura Napisano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Kurcze ; P Fakt, ciężki algorytm by musiał powstać do dobrego podziału ; )Bo akurat zapomniałem posłać ultraki i szybko je dodałem do związku... No nic. Dobra nauczka a strata na szczęście nie wielka.Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Nie dzieli się surowców podczas ataku między graczy, bo jak? Wg strat, siły ataku, czy alfabetycznie? ..gracz który tu przyjdzie i chce grać, nie powinien się nad tym zastanawiać tak jak ty, tylko mieć możliwość proporcjonalnie do tego jaką ma pojemność ukraść tyle ile maleci w ataku i ma pojemność - powinna być choćby do połowy pełna - to ty pomyśl jak to ma być aby było sprawiedliwie, bo obecnie nie jest Edytowane 22 Lipca 2013 przez oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Surowce powinien podzielić załóżyciel związku. Jednak nie to jest głównym zarobkiem a złom, który również powinien zostać proporcjonalnie podzielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi