Revenge ツ Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Chciałbym zgłosic obraze której dopuścił się gracz anatomik Screen: http://scr.hu/0yl1/xw6qu Nie życzę sobie by 16 lecni dzieciak odzywał sie do mnie w ten sposób , jeśli chcesz się wykazac to mów tak do swoich rodziców jeśli Ci pozwolą na to .Jeśli nie masz nic do dodania to nie wypowiadaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 tak dajcie mi bana proszę bardzo dobrze mi zrobi odpoczynek od revenga i jego irytujących wypowiedzi WomBat dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A od kiedy to wirtualni znajomi powinni być bardziej szanowani niż rodzice? o.ONieładnie tak zgłaszać obrazę obrażając czyiś rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A tak poza tym ja jestem 16 letni nie lecni WomBat dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie nieprzyjęte z uwagi na zawarty w nim podobny ton wypowiedzi zgłoszonego. Upomnienie słowne wysłane na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi