Revenge ツ Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2013 Chciałbym zgłosic obraze której dopuścił się gracz anatomik Screen: http://scr.hu/0yl1/xw6qu Nie życzę sobie by 16 lecni dzieciak odzywał sie do mnie w ten sposób , jeśli chcesz się wykazac to mów tak do swoich rodziców jeśli Ci pozwolą na to .Jeśli nie masz nic do dodania to nie wypowiadaj się Cytuj
Dexter_97 Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2013 tak dajcie mi bana proszę bardzo dobrze mi zrobi odpoczynek od revenga i jego irytujących wypowiedzi WomBat dodał reakcję 1 Cytuj
Neriel Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2013 A od kiedy to wirtualni znajomi powinni być bardziej szanowani niż rodzice? o.ONieładnie tak zgłaszać obrazę obrażając czyiś rodziców Cytuj
Dexter_97 Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2013 A tak poza tym ja jestem 16 letni nie lecni WomBat dodał reakcję 1 Cytuj
deusx Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie nieprzyjęte z uwagi na zawarty w nim podobny ton wypowiedzi zgłoszonego. Upomnienie słowne wysłane na pw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi