Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie - sugeruję utworzyć dział "HANDEL", by można było w nim sprzedawać/oferować:

- tryt (wystawiany byłby później on u handlarza)

- próby moonowe

- ewentualnie jeszcze inne rzeczy (o ile regulamin tego nie zabrania, to np. surowce za doładowanie astatów).

Dział handel zawierałby co najmniej 2 podfora, tj. kupię/poszukuję, sprzedam/oferuję + regulamin działu handel, czyli "księga czynów" zakazanych i dopuszczalnych ;]

Co by to dało? A no mianowicie to, że mógłbym się ogłosić, że poszukuję tryt w cenie takiej a takiej, lub że np. chcę sprzedać go. Obecnie u handlarza na 5 uni widzę 3 oferty i wszystkie od tej samej osoby w zawyżonej kwocie. Wg mnie na forum byłoby to lepiej widoczne i znaczne udogodnienie dla kupujących (teraz jeśli ktoś chciałby kupić, to musi próbować pisać PW do losowo wybranych osób, co jest wg mnie uciążliwe.

Pozdrawiam :)

Napisano (edytowane)

Moony robisz sobie sam (jest opcja ataku na samego siebie), a tryt co za różnica czy na forum czy w handlarzu dasz ogłoszenie? Jeśli nikt nie sprzedaje w grze to i na forum nikt nie sprzeda. Tym bardziej, że na forum nie każdy zagląda.

Edytowane przez Neriel
Napisano

Moony robisz sobie sam (jest opcja ataku na samego siebie), a tryt co za różnica czy na forum czy w handlarzu dasz ogłoszenie? Jeśli nikt nie sprzedaje w grze to i na forum nikt nie sprzeda. Tym bardziej, że na forum nie każdy zagląda.

Ogłoszenie może dać sprzedający u handlarza a co z kupującym??