deusx Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jeżeli masz jakiś problem z wysłaniem zgłoszenia w prywatnej wiadomości, wyślij je ogamtest@gmail.comWitaj !Przygotowaliśmy ofertę specjalną, możesz zdobyć darmowe astaty za minimum wkładu w życie gry !Masz klika opcji na zdobycie astatów, każda z nich jest bardzo prosta: Aktualne:4) Polecanie reflinkiem:Polecaj graczy swoim reflinkiem (dostępny pod przyciskiem lubię to), za każde 10 poleconych graczy (ze zidentyfikowanym przez nasz algorytm źródłem) otrzymasz 10 astatów ! 1) Przedstaw się w dziale (jednorazowo): http://forum.ogam.online/forum/22-przedstaw-sie/ . Za napisany temat z kilkoma zdaniami o sobie otrzymasz 5 astatów. Nieaktualne 2) Reklama na forach internetowych:Wzór tematu: http://forum.ogam.online/topic/15273-przykładowy-wzór-tematu-reklamowego/ (można zastosować własny).Forum, na którym zostanie umieszczona reklama musi zawierać co najmniej 5000 użytkowników lub 50.000 postów, fora muszą być aktywne, wymarłe nie będą wliczane.Co najmniej 3 tematy na różnych forach !Jednorazowo, otrzymasz 20 astatów. Nieaktualne 3) Reklama w serwisach społecznościowych (facebook, nk, twitter i inne):Jeżeli masz powyżej 130 znajomych w w/w serwisach za udostępnienie wpisu o naszej grze:Zapraszam do gry na http://ogam.online, świetna zabawa !lubZachęcam do wspólnej gry na http://ogam.online, świetna zabawa !lubZmierz się ze mną i tysiącami innych graczy na http://ogam.online ! jednorazowo otrzymasz 20 astatów (ponad 1000 znajomych, 40 astatów). Nieaktualne Wszelkie zgłoszenia po astaty zgłaszamy w prywatnej wiadomości do Administratora (do mnie) poprzez prywatną wiadomość.Jeżeli masz jakiś problem z wysłaniem zgłoszenia w prywatnej wiadomości, wyślij je ogamtest@gmail.com Gothdo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinas Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jak sie opublikuje status na facebooku to co dalej nalezy zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferdek666 Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 kiedy bedzie mozna sie spodziewac astatów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Dzisiaj wieczorem będzie weryfikacja zgłoszeń i przyznane astaty. Poza publikacją statusu na facebook'u należy wysłać prywatną wiadomość wraz z linkiem do swojego profilu, nic więcej - punkt będzie spełniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothdo Napisano 21 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 (edytowane) Myślę, że publikowanie tematów na forach to nie jest dobry sposób reklamy, bo szybko usuwają takie tematy. @downNo to chyba muszą być jakieś fora o grach, bo jak ja napisałem na takim ogólnym forum w off-topicu/hyde parku to w ciągu doby na 3 forach mi usunęli. Edytowane 22 Lipca 2013 przez Gothdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Myślę, że publikowanie tematów na forach to nie jest dobry sposób reklamy, bo szybko usuwają takie tematy.To zależy, czy temat jest napisany zgodnie z regulaminem danego forum. Jest dość sporo takich, które zezwalają na temat reklamowy w specjalnym dziale czy fora typowo o grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ed1t Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam pisałem już do deusx ale temat się urwał więc kontynuuję . A mianowicie mam 21poleconych graczy lecz astatów nie uzyskałem wzamian za polecenie graczy. Czy administracja mogłaby coś uczynić w tym kierunku ? Konto z poleconymi graczami znajduję się na U3 Nick Ed1t. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Nie wiem gdzie pisałeś w tej sprawie, w każdym razie napisz PW na forum lub w grze lub na maila (obojętnie) podając swój nick i uniwersum wraz z adnotacją, że chodzi o reflink. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ed1t Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Pisałem PW w grze wcześniej. w każdym razie napisz PW na forum lub w grzeZrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Sprawdziłem wszystkie uniwersa i wiadomości nie widzę. Napisz wiadomość na forum albo podaj tutaj nick i uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ed1t Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Nick : Ed1tUniwersum : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi