SheeVa Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Lipca 2013 witam, jako ze ostatnio zajalem sie bardziej eko zaczelo mnie denerwowac kilka rzeczy w zadaniach, a mianowicie liczenie i sprawdzanie ile mam badan/poziomów itd. byłoby miło gdyby w zadaniach porobić drobne zmiany: a) zadania typu : Zdobądź 200 punktów za badania. po kliknięciu w 'sprawdź' mogłoby pokazywać, ile już mam punktów za badania. b) zadania typu : Uzyskaj z wszystkich kopalni kryształu podstawowe, dzienne wydobycie (bez geologa) 100.000.000.000 kryształu.. po kliknięciu w 'sprawdź' mogłoby pokazywać, ile już mam bez geologa. c) zadania typu : Niech suma wszystkich laboratoriów z wszystkich planet wyniesie co najmniej 350. po kliknięciu w 'sprawdź' mogłoby pokazywać, ile już mam chyba nie jest to zbyt problematyczne, a usprawnia grę pozdrawiam, SheeVa bloodp3t i zdzisLG dodali reakcje 2
deusx Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Lipca 2013 Dzisiaj będą dodane te wartości przy sprawdzaniu zadań. SheeVa dodał reakcję 1
deusx Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Lipca 2013 Przepraszam za drobne opóźnienie, liczniki dodane, jeżeli coś pominąłem z innych kategorii to proszę o informację.
bloodp3t Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Lipca 2013 sprawdzone wszystko wydaje sie byc ok szefie
Rekomendowane odpowiedzi