SheeVa Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 witam, jako ze ostatnio zajalem sie bardziej eko zaczelo mnie denerwowac kilka rzeczy w zadaniach, a mianowicie liczenie i sprawdzanie ile mam badan/poziomów itd. byłoby miło gdyby w zadaniach porobić drobne zmiany: a) zadania typu : Zdobądź 200 punktów za badania. po kliknięciu w 'sprawdź' mogłoby pokazywać, ile już mam punktów za badania. b) zadania typu : Uzyskaj z wszystkich kopalni kryształu podstawowe, dzienne wydobycie (bez geologa) 100.000.000.000 kryształu.. po kliknięciu w 'sprawdź' mogłoby pokazywać, ile już mam bez geologa. c) zadania typu : Niech suma wszystkich laboratoriów z wszystkich planet wyniesie co najmniej 350. po kliknięciu w 'sprawdź' mogłoby pokazywać, ile już mam chyba nie jest to zbyt problematyczne, a usprawnia grę pozdrawiam, SheeVa zdzisLG i bloodp3t dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 tak jest trafne spostrzezenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dzisiaj będą dodane te wartości przy sprawdzaniu zadań. SheeVa dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 dziękuję za szybką reakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Przepraszam za drobne opóźnienie, liczniki dodane, jeżeli coś pominąłem z innych kategorii to proszę o informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 sprawdzone wszystko wydaje sie byc ok szefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi