Shadey Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam, tak jak w temacie wykonywałem zadanie 34' "Przy pomocy terraformera stwórz planetę posiadającą co najmniej 580 pól (nie dotyczy sztucznego powiększania w sklepie).", udało mi się je zrobić, jednak po sprawdzeniu i otrzymaniu nagrody nie dostałem jej do banku. Od razu zaznaczam, że zastosowałem się do wszystkich poleceń i nie powiększałem planety sztucznie, cały czas ją mam w razie czego, ale surowców nie dostałem... Proszę administrację o wyjaśnienie problemu i ewentualne naprawienie go PozdrawiamShadey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadey Napisano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Proszę o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witam, przepraszam za długą odpowiedź, temat mi umknął.Czy zamiast sprawdzenia zadania przypadkowo pan go nie pominął ? Ustawiłem zadanie ponownie jako aktywne, proszę sprawdzić jego stan i surowce powinny być przyznane do banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadey Napisano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Wydaje mi się, że nic mi nie umknęło, ale wiadomo jak to bywa:) Dziękuję bardzo, zadanie wykonane, surowce są : )Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi