Szuw4r Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2013 Nie wiem czy ktoś zauważył podczas niszczenia monów że w raporcie ataków przy niszczeniu księżycy przez GŚ zawsze jest komunikat księżyc został zniszczony natomiast w drugim raprcie o niszczeniu księzyca księzyc nie uległ zniczeniu. W jakim celu to ja pisze ano w takim, że podczas sciągania księżycy graczowi Bladenight przeprowadziłem na 1 ksieżyc aż 3 próby niszczenia księżyca żeby w koncu padł :] a tu system jak się okazało naliczył 3 zniszczenia księżycy ogólnie zniszczyłem 3 księżyce a dostałem bana za zniszczenie niby 5 ciu. Bardzo proszę o komenty czy ktoś miał z tym problem.
Neriel Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2013 zawsze jest komunikat księżyc został zniszczony http://imageshack.us/a/img829/7938/15od.png
KarolRadom Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2013 Informacja została przekazana do Administratora, jeżeli otrzymał Pan bana w wyniku błędu to zostanie on zdjęty a utracone surowce zwrócone. Proszę o chwile cierpliwości.
Szuw4r Napisano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2013 No właśnie w raporcie niszczenia ksieżyca miałem: szansa na zniszczenie moona : 79%Prawdopodobieństwo zestrzelenia Gs 0%Księzyc nie został zniszczonyFlota nie została z niszczona W raporcie wojennym na dole mialem ksiezyc został zniszczony! nie rozumie a ksiezyc przecierz stal wiec wysłąłem jesze raz i dopiero za 3 razem w raporcie niszczenie mialem szansa na zniszczenie moona : 79%Prawdopodobieństwo zestrzelenia Gs 0%Księzyc został zniszczonyFlota nie została z niszczona dostałem bana ze zniszczylem 5 ksiezycow a 3 razy podchowilem do 1 wiec tego nie rozumie. Widocznie blad jest w naliczaniu zniszczonych ksiezycow
Neriel Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) @EDIT A jednak faktycznie coś jest! Konwerter raportu na forum.Księżyc został zniszczony ! Na samym dole raportu. Edytowane 10 Lipca 2013 przez Neriel
Szuw4r Napisano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2013 Nareszcie ktos to zauważył. Tak więc mówię zostałem zbanowany bo w panelu administracyjnym oni maja zawsze ksiezyc zostal zniszczony . Ja dostaje raport z niszczenia i tam bylo nie ulegl zniszczeniu.
oremi Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) bo te raporty to wogule jak z .... nie powiem skąd, z miejsca powinna być informacja w pierwszy zdaniu "Raport ze zniszczonego księżyca" ...a nie szukać gdzieś na dole jakiegoś uległ lub nie uległ btw no i sprawa zostanie prawdopodobnie korzystanie rozpatrzona Edytowane 10 Lipca 2013 przez oremi
DiabelTasmanski Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2013 Racja. http://scr.hu/6hx/yh4b3 Sorry za jakość
Rekomendowane odpowiedzi