Szuw4r Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nie wiem czy ktoś zauważył podczas niszczenia monów że w raporcie ataków przy niszczeniu księżycy przez GŚ zawsze jest komunikat księżyc został zniszczony natomiast w drugim raprcie o niszczeniu księzyca księzyc nie uległ zniczeniu. W jakim celu to ja pisze ano w takim, że podczas sciągania księżycy graczowi Bladenight przeprowadziłem na 1 ksieżyc aż 3 próby niszczenia księżyca żeby w koncu padł :] a tu system jak się okazało naliczył 3 zniszczenia księżycy ogólnie zniszczyłem 3 księżyce a dostałem bana za zniszczenie niby 5 ciu. Bardzo proszę o komenty czy ktoś miał z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 zawsze jest komunikat księżyc został zniszczony http://imageshack.us/a/img829/7938/15od.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Informacja została przekazana do Administratora, jeżeli otrzymał Pan bana w wyniku błędu to zostanie on zdjęty a utracone surowce zwrócone. Proszę o chwile cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuw4r Napisano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No właśnie w raporcie niszczenia ksieżyca miałem: szansa na zniszczenie moona : 79%Prawdopodobieństwo zestrzelenia Gs 0%Księzyc nie został zniszczonyFlota nie została z niszczona W raporcie wojennym na dole mialem ksiezyc został zniszczony! nie rozumie a ksiezyc przecierz stal wiec wysłąłem jesze raz i dopiero za 3 razem w raporcie niszczenie mialem szansa na zniszczenie moona : 79%Prawdopodobieństwo zestrzelenia Gs 0%Księzyc został zniszczonyFlota nie została z niszczona dostałem bana ze zniszczylem 5 ksiezycow a 3 razy podchowilem do 1 wiec tego nie rozumie. Widocznie blad jest w naliczaniu zniszczonych ksiezycow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) @EDIT A jednak faktycznie coś jest! Konwerter raportu na forum.Księżyc został zniszczony ! Na samym dole raportu. Edytowane 10 Lipca 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuw4r Napisano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nareszcie ktos to zauważył. Tak więc mówię zostałem zbanowany bo w panelu administracyjnym oni maja zawsze ksiezyc zostal zniszczony . Ja dostaje raport z niszczenia i tam bylo nie ulegl zniszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) bo te raporty to wogule jak z .... nie powiem skąd, z miejsca powinna być informacja w pierwszy zdaniu "Raport ze zniszczonego księżyca" ...a nie szukać gdzieś na dole jakiegoś uległ lub nie uległ btw no i sprawa zostanie prawdopodobnie korzystanie rozpatrzona Edytowane 10 Lipca 2013 przez oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Racja. http://scr.hu/6hx/yh4b3 Sorry za jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi