klub Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam, chyba jest pewien błąd w grze.W Podglądzie pokazuje mi że jestem na miejscu 281 w badaniach(na ten czas) a w statystykach że jestem 307.Nie wiem czy to błąd czy to tak jest ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A nie patrzysz czasem na statystyke ogólną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 tak jest mi pokazuje w podglądzie 281 miejsce a w statystyce mam 196 ale to szczegół moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klub Napisano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) A nie patrzysz czasem na statystyke ogólną? a w żadnym wypadku Edytowane 8 Lipca 2013 przez klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A odśwież dobie , tez miałem zbieżności a teraz mam tu i tu 187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 W podglądzie pokazuje wg, surowców wydanych na badania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klub Napisano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 W podglądzie pokazuje wg, surowców wydanych na badania 6.392.930tyle surki wydałem na badania ? no co ty jak mam badania juz po 1kkk metalu itp ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 6.392.930tyle surki wydałem na badania ? no co ty jak mam badania juz po 1kkk metalu itp ...To znaczy, że poprzednie badanie kosztowało 0,5kkk metalu i stanowi niecale 10% Twoich punktów za badania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam, chyba jest pewien błąd w grze.W Podglądzie pokazuje mi że jestem na miejscu 281 w badaniach(na ten czas) a w statystykach że jestem 307.Nie wiem czy to błąd czy to tak jest ? Pozdrawiam Potwierdzam, u mnie to samo, w badaniach jestem na 75 miejscu a w podglądzie wyświetla się 105.http://img593.imageshack.us/img593/7568/qrdc.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi