DiabelTasmanski Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 u3 Wysoko rozwinięte moony, dość dobrze zrobione zadania. Dużo w banku Top 151, ale spokojnie do top 100 można wejść _____________ u7 Flota top4, dobrze rozwinięte moony, zadania też wysoko, w banku wyjątkowo dużo jak na świeże uni, trochę astatów też jest. Top 30, ale na upartego do top 10 można wejść OBA KONTA ODDAM JUTRO W GODZINACH PÓŹNOWIECZORNYCH (TJ. 23-0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 jpgimbus powiedzial ze uni 7 oddasz mi zastanów sie i posłuchaj chłopaka bo racje ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Tasiek oba konta możesz oddać mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Byłbym zainteresowany u3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corey Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Był bym zainteresowany abyś wrócił do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosp Napisano 6 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Bym chętnie wzioł konto na uni 3 .Mam doświadczenie z uni 5 i dużo czasu do farmienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi