D3athHunt3r Napisano 28 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Moze ktos mi pomoc .. dzisiaj odebralem nowy modem z upc .. laptop moj, notebook i wszystkie telefony dzialaja bez zarzutupodlanczajac lapka siory (troche juz latek majacy ) pokazuje ze sie polaczyl i jedynie wysyla pakiety danych ale niechce odbierac mozna to jakos zmienic zeby chodzil normalnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Może MAC trzeba ręcznie dodać.Ja w NEO jak chcę dołączyć nowe urządzenie bezprzewodowe to dodaję ręcznie adres MAC i dopiero wtedy się łączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3athHunt3r Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) bez filtra i bez zadnych zabezpieczen proba podlaczenia konczy sie tak samo ... wprawdzie w urzadzeniach podlaczonych pokazujemi 2 mac stacjonarki + czegos innego ale nie jest to mac z lapka @edit w modemie widzi mac z karty sieciowej ale nie widzi wi fi Edytowane 28 Czerwca 2013 przez D3athHunt3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Domyślam się że skoro to UPC to internet w "kablówce" i dostałeś modem Motorola albo Cisco. Sprawdź ustawienia TCP/IP, konfiguracja adresu IP powinna być ustawiona na automatyczne uzyskiwanie adresu z DHCP (chyba że ISP przydziela). Jeśli to nie pomoże przeinstaluj protokół dla połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3athHunt3r Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 ehhh rzeczywiscie .. sie przestawilo .. dzieki wielkie kotello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi