spieriz Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam, pisałem już mnóstwo razy w różnych miejscach, czy to w postach na forum czy na SB, nie tylko ja pisałem ale i inni gracze, ale coś nikt nie jest chętny słuchać, więc może w ten dział ktoś zaglądnie. Podniesiecie w końcu te progi? Bo 1.000.000% na ST przy takich statystykach to jest po prostu śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 wlasnie zgadzam sie podniescie ten prog bo to juz smiech na sali....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 200kk% minimum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Progi zmienione na razie na 100 / 10 milionów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi