deusx Napisano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2013 A teraz pytanie, bo kiedyś pytałem, ale nikt mi nie odpowiedział. Przeszło 4 graczy z u4 do IV fazy, załóżmy że do V fazy przejdzie dwójka. Kto trzeci otrzyma nagrodę 30 zł? Na jakiej zasadzie zostanie wybrany? Gratuluję pozostałym zwycięzcom, widzimy się dalej Będą walczyć między sobą.
Bumble Napisano 1 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2013 A ja mam pytanie dotyczące u5 mianowicie nikt nie przeszedł do kolejnej fazy z tego uni a jest 4 graczy to bedą oni walczyć o nagrodę universum miedzy sobą ?
deusx Napisano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2013 Tak, liczone miejsca będą w kolejności, kto we wszystkich starciach najwięcej miał wygranych (zazwyczaj tutaj jest remis), później najmniej strat.
deusx Napisano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2013 Symulacje czwartej fazy przeprowadzone (przepraszam za dzień opóźnienia), wyniki piątek fazy zostaną ogłoszone już dzisiaj wieczorem.Gratulujemy zwycięzcom !
ChRoScIk Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2013 No i odpadlem znowu Ale przynajmniej wytrwalem do 3 rundy haha Jeszcze raz gratulacje dla Wszystkich ...
deusx Napisano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2013 Piąta faza rozstrzygnięta, zachęcam do komentowania wyników !
Shenek Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2013 Heh no to koniec mojej przygody Gratuluję pozostałej czwórce
DiabelTasmanski Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2013 @jpgimbus: Kiełbasa jest czarnym kotem yyy tzn. koniem tego turnieju Pozdrowienia z seminarium duchownego w Lubocinie
DiabelTasmanski Napisano 4 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2013 @jpgimbus: Prosimy o kolejne ogłoszenia parafialne bo zakonnice welonami rzucają Oczywiście trzymamy kciuki za Kiełbasę. Fanpage został założony w Solcu Kujawskim. Wznoszę modły o powodzenie Kiełbasy, bo niewątpliwe niebywałym jest dojście do tego stanu bez dopingu (proszę o zbadanie!) Pozdrawiam Kamil Sowa
deusx Napisano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2013 Półfinał w sobotę, finał w niedzielę. Do czego czasu zorganizujemy jeszcze małe zakłady o surowce - szczegóły wkrótce.
D3athHunt3r Napisano 4 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2013 ehhhh a sadzilem ze sie to skonczy przed weekendem ladnie podkrecasz atmosfere
deusx Napisano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2013 Półfinał rozegrany, gratuluję zwycięzcom !Każdy, kto postawił w grze surowce otrzymał je już do banku, można ponownie postawić zakład, tym razem na zwycięzce !Finał już jutro !
Revenge ツ Napisano 6 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2013 Dziekuje wszystkim którzy na mnie stawiali , Najbardziej Nerielowi bo powiedzial ze jak wtopie to 10x tyle bede musial mu oddac
deusx Napisano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2013 Ja zdradzę, głosy ze wszystkich uni były podzielone, faworyta nie było, choć były uniwersa, gdzie przeważająco stawiali na zwycięzców.Walka o trzecie miejsce dzisiaj wieczorem.
ARAB Napisano 6 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2013 Gratulacje dla finalistow:) jak i wszystkim co brali udzial w zabawie:)
Revenge ツ Napisano 6 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2013 Deus a możesz ujawnic statystyke glosowania ? Najlepiej wykres słupkowy
DiabelTasmanski Napisano 6 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2013 Walka o trzecie miała być dzisiaj wieczorem Zostały 2 minuty, a deusa na forum nie ma... Czyżby ktoś tu nie dotrzymywał obietnicy? ^^
deusx Napisano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2013 Przepraszam, że walka o trzecie miejsce nie została wczoraj przeprowadzona, zostało to zrobione teraz ! Finał o 21:00 na żywo !
deusx Napisano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2013 Sroka wygrywa turniej, tracąc 2 bln mniej jednostek w starciu, które zakończyło się remisem ! Podium wygląda następująco: 1 miejsce Sroka2 miejsce RevenGe 3 miejsce ProKielbasa Gratulujemy, jutro zostaną rozegrane ostatnie symulacje najlepszych graczy z poszczególnych uniwersów.
Skuzi Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2013 Kiełbasa na podium, czarny knur zabawy. http://i.imgur.com/vwMin.gif
deusx Napisano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2013 Najlepsza trójka uniwersów została ogłoszona, po odbiór nagród proszę napisać na zabawawzlomowanie@gmail.com z maila, z którego zostało wysłane zgłoszenie. W mailu ma być zawarty nick oraz uniwersum nicku, z którego się zgłosiliśmy i dane, na które mamy dodać astaty (nick i uni). 1 miejsce: astaty o wartości 450 pln2 miejsce: astaty: o wartości 250 pln3 miejsce: astaty o wartości 100 pln3 najlepszych z uniwersum: astaty o wartości 30 pln. Dziękujemy za udział w konkursie!
Shenek Napisano 14 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Lipca 2013 Adminie napisałam maila w sprawie nagrody i niestety 0 odzewu
ChRoScIk Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Lipca 2013 Gratulacje jeszcze raz Wszystkim ... deusx kolejny raz o tym pisze. tym razem tak abys zauwazyl i rozwazyl moja propozycje ... mianowicie chodzi o to zeby osoby ktore wygraly caly konkurs nie braly udzialu w walkach danego uni. niech inni dostana tez szanse na wygranie chociaz tej symbolicznej nagrody 30zl. w dodatkach. mysle ze kazdy bylby za wprowadzeniem tego od kolejnego konkursu ...
Rekomendowane odpowiedzi