Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A teraz pytanie, bo kiedyś pytałem, ale nikt mi nie odpowiedział. Przeszło 4 graczy z u4 do IV fazy, załóżmy że do V fazy przejdzie dwójka. Kto trzeci otrzyma nagrodę 30 zł? Na jakiej zasadzie zostanie wybrany?

Gratuluję pozostałym zwycięzcom, widzimy się dalej :)

Będą walczyć między sobą.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Napisano

A ja mam pytanie dotyczące u5 mianowicie nikt nie przeszedł do kolejnej fazy z tego uni  a jest 4 graczy to bedą oni walczyć o nagrodę universum miedzy sobą ?

Napisano

Tak, liczone miejsca będą w kolejności, kto we wszystkich starciach najwięcej miał wygranych (zazwyczaj tutaj jest remis), później najmniej strat.

Napisano

Symulacje czwartej fazy przeprowadzone (przepraszam za dzień opóźnienia), wyniki piątek fazy zostaną ogłoszone już dzisiaj wieczorem.

Gratulujemy zwycięzcom !

Napisano

@jpgimbus:

Prosimy o kolejne ogłoszenia parafialne bo zakonnice welonami rzucają ;]

Oczywiście trzymamy kciuki za Kiełbasę. Fanpage został założony w Solcu Kujawskim.

Wznoszę modły o powodzenie Kiełbasy, bo niewątpliwe niebywałym jest dojście do tego stanu bez dopingu (proszę o zbadanie!)

Pozdrawiam Kamil Sowa

Napisano

Półfinał rozegrany, gratuluję zwycięzcom !

Każdy, kto postawił w grze surowce otrzymał je już do banku, można ponownie postawić zakład, tym razem na zwycięzce !

Finał już jutro !

Napisano

Ja zdradzę, głosy ze wszystkich uni były podzielone, faworyta nie było, choć były uniwersa, gdzie przeważająco stawiali na zwycięzców.

Walka o trzecie miejsce dzisiaj wieczorem.

Napisano

Sroka wygrywa turniej, tracąc 2 bln mniej jednostek w starciu, które zakończyło się remisem !

Podium wygląda następująco:

1 miejsce Sroka

2 miejsce RevenGe 

3 miejsce ProKielbasa

Gratulujemy, jutro zostaną rozegrane ostatnie symulacje najlepszych graczy z poszczególnych uniwersów.

Napisano

Najlepsza trójka uniwersów została ogłoszona, po odbiór nagród proszę napisać na zabawawzlomowanie@gmail.com z maila, z którego zostało wysłane zgłoszenie. W mailu ma być zawarty nick oraz uniwersum nicku, z którego się zgłosiliśmy i dane, na które mamy dodać astaty (nick i uni).

1 miejsce: astaty o wartości 450 pln

2 miejsce: astaty: o wartości 250 pln

3 miejsce: astaty o wartości 100 pln

3 najlepszych z uniwersum: astaty o wartości 30 pln.

Dziękujemy za udział w konkursie!

Napisano

Gratulacje jeszcze raz Wszystkim ... :D

deusx kolejny raz o tym pisze. tym razem tak abys zauwazyl i rozwazyl moja propozycje ...

mianowicie chodzi o to zeby osoby ktore wygraly caly konkurs nie braly udzialu w walkach danego uni. niech inni dostana tez szanse na wygranie chociaz tej symbolicznej nagrody 30zl. w dodatkach. mysle ze kazdy bylby za wprowadzeniem tego od kolejnego konkursu ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.