Winiu Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witajcie, nie wiem czy było to juz omawiane czy też nie ale mam pewne spostrzeżenia z innej gry ^^Odnośnie Urlopowiczów. Może by wprowadzić coś takiego że gracz będący na Urlopie nie wchodząc na konto przez pewien okres czasu ( nie wiem 30-50dni) ulop mu się wyłącza i staje sie automatycznie ( i I ) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Przecież tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 chyba jednak tak nie jest. U5 gracz marshall marshal(U,i I) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 (i) włącza się po tygodniu a (iI) po miesiącu, urlop spada po 55 dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Po 50 dniach zdaje się urlop schodzi, a iI się robi po 28 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi