D3athHunt3r Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 odnosnie latania na slabych graczy jak to ma ostatnio mijesce na uni 6 czy to nie jest omijanie zasad gry ???odoba z oznakowaniem (D) prosi normalnego gracza o wyslanie jakiejs jednostki floty na atakuj na wskazany namiar po czym prosi o utwozenie zwiazku wtedy osoba ktora jest dla tej osoby uznawana jako (S) dostajke zloma od osoby ze statusem (D) chodzi ogolnie o gracza "bloodp3t" z u6 jak na moje to jest omijanie zasad .. prosil bym o wypowiedz SGO jak i adminow serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 i tu jestes w błedzie bo tylko ja wstawiam raporty a dowiedzialem sie o tym od twoich ziomkow ha ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3athHunt3r Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 nie sciemniaj bo mnie tez w to wciagnoles wiec wiem jak bylo ... nadal czekam na wypowiedz administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 wciognolem w to chyba 15 osob i niemam co sciemniac gdyby tak nie bylo mozna opcja ta byla by zablokowana juz dawno wyczuwam strach tez jestem ciekawy co powie administracja sory za post pod postem lecz jestem ciekawy i czekam na rozstrzygnięcie sprawy poniewaz mam związaną flote i niewiem czy wolno czy nie /// Posty połączone.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comes Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Niby od kogo ? Wiekszego sciemniacza niz Ty na ogam nie poznalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 To jest omijanie zasad i jest to niedozwolone. Nie będziemy jednak za to karać - niemniej od tej chwili proszę tego zaprzestać. Jutro pojawi się aktualizacja tego błędu, zmienią się też lekko zasady ochrony słabszych na bardziej korzystne, wg. omówienia w innym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3athHunt3r Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dziekuje za wyjasnienie jednak po cos bylo ustalenie statusow Slaby i dobry gracz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi