Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam niewiem co sie stało moje zadanie  zbliżało sie ku końcowi wczoraj sgo uni6 marco dał mi 20minutowego bana poniewaz natychmiast wszystko wyjasnilem klikam w zadanko zeby sprawdzic ile to jeszcze godzin nie dni tylko godzin zostalo... a tu wyskakuje zadanie zostało rozpoczęte....omg 0.o i pytam o co chodzi ? czyzbym znowu miał czekac 2 tygodnie na zadanie ktore powinno dzis/jutro zostac skonczone ? i ktore blokuje mi natychmiastowy odbior 70baniek dexu ? wtf ? dodam ze badanie msbn nie zostało przerwane jak i budynki na moonie tylko zadanko z flotą !

Napisano

Pójście na urlop anuluje wykonywanie zadania, ban jest z urlopem więc bez błędnie wszystko się anulowało.

Pytanie, czy ban był nałożony słusznie - bo np. zapomniałeś SGO o czymś powiadomić, czy SGO się pomylił - wtedy zadanie przywrócimy do pierwotnego stanu.

Napisano (edytowane)

zapomiałem powiadomic Marco o proobach moonowych w sumie wczesniej Karolradom pisal mi ze jesli surowce sa natychmiast zwracane to niema takiej potrzeby, skoro ban = urlop to dlaczego budynki na moonach jak i badanie dalej było w trakcie.

Edytowane przez bloodp3t
Napisano

Transporty powyżej 3kkkk deuteru powinny być zawsze zgłaszane jednemu z operatorów.

Zgłoszenie powinno zawierać następujące dane:

1. Kto i do kogo wysyła surowiec.
  2. Przybliżoną wielkość transportu
  3. Informacje odnośnie raportu którego transport dotyczy (najlepiej link do RW).

Brak zgłoszenia będzie skutkował 3 - dniowym banem za Push jeżeli zostanie przekroczony regulaminowy limit.

Napisano

dobrze a reasumując dlaczego musze zaczynac zadanie od nowa a badanie i budynki trwały/trwają

Ban został nałożony z powodu niedopatrzenia gracza.

SGO nakładając blokadę wykonywał jedynie swoje obowiązki. 

Zadanie nie zostało więc zaliczone z winy gracza, który nie dopełnił obowiązku poinformowania operatora odnośnie transportu surowców.

Napisano

A ja bym Ci poradził podanie na ogamtest napisać o przywrócenie stanu zadania. Może i było to twoje niedopatrzenie jednak jak się okazało nie było to złamanie regulaminu a jedynie niedopełnienie formalności.

Napisano (edytowane)

Pójście na urlop anuluje wykonywanie zadania, ban jest z urlopem więc bez błędnie wszystko się anulowało.

Pytanie, czy ban był nałożony słusznie - bo np. zapomniałeś SGO o czymś powiadomić, czy SGO się pomylił - wtedy zadanie przywrócimy do pierwotnego stanu.

Ban był nałożony słusznie, gdyż gracz nie zgłosił transportu nadprogramowego (ponad 3kkk deuteru), a że został zdjęty po wyjaśnieniu sprawy to inna kwestia.

P.S. Temat do zamknięcia

Edytowane przez Marco
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.