spieriz Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Odkryłem dzisiaj taki fajny bajer, że jak ktoś mi wyśle flotę na zatrzymaj na jakąś kolonię, to mogę sobie tą kolonię zatrzymać, a ta flota dalej tam jest. No i to chyba tyle. @EDITtam wyżej miało być "kolonię skasować" Edytowane 9 Czerwca 2013 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 to mogę sobie tą kolonię zatrzymać, a ta flota dalej tam jest. Nie czaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 kurde, sory, ledwo co wstałem i piszę takie bzdury. *kolonię skasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Błąd zostanie dzisiaj naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi