paciorkowiec Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Gracz za słaby !5% twoich punktów za flotę i obronę (610.775.071.443) jest większe niż 100% punktów floty i obrony atakowanego gracza (17.384.294.797). Jakieś 2 h czasu temu kolega Hamurabii zaatakował mnie więc powinienem mieć prawo odwetu.Akcja toczy sie na u 5 .Proszę o naprawienie tej sytuacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ja jestem ciekaw po co w ogóle ta ochrona jest skoro nie działa. mam na myśli u7, nie wiem jak na innych.są te wszystkie komunikaty itd, a mimo tego mogę sobie bez problemu zaatakować gracza oznaczonego (S). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 ja jestem ciekaw po co w ogóle ta ochrona jest skoro nie działa. mam na myśli u7, nie wiem jak na innych.są te wszystkie komunikaty itd, a mimo tego mogę sobie bez problemu zaatakować gracza oznaczonego (S). Na nowym uniwersum ochrona nie jest potrzebna, każdy jest na podobnym poziomie.paciorkowiec, prawdopodobnie w momencie ataku gracz był na równi punktowo a po ataku spadł w punktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 ale co to ma za znaczenie jest odwet to odwet , była taka możliwość prędzej że jak "S" atakuje to przez dobe ja mam możliwość odwetu a w tym przypadku nie mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Jeżeli w momencie ataku nie ma żadnej ochrony to skrypt nie dodaje możliwości odwetu. Tylko, gdy słaby atakuje silnego, może przez ten czas ktoś przeciwnikowi flotę zdjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 On sam się zdemontował . Proszę o możliwość odwetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Jeżeli w momencie ataku nie ma żadnej ochrony to skrypt nie dodaje możliwości odwetu. Tylko, gdy słaby atakuje silnego, może przez ten czas ktoś przeciwnikowi flotę zdjął. Kiedy ten błąd zostanie naprawiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 to nie jest błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Raczej zamiast naprawy tego zdarzenia, bo nie jest ono błędem poszukałbym przyczyny, aby podobne sytuacje nie miały miejsca.Poza tym, jak zdemontował flotę to co może dać odwet, rabunek surowców ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Satysfakcję Poza tym zawsze to jakaś flota czy obrona się uchowa dzięki czemu można dać jasny przekaz, że 'nu nu nu, tak nie wolno' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Znalazłem rozwiązanie, można dodać do sprawdzenia w takiej sytuacji dodatkowo historię lotów, czy obrońca nie atakował nas (bo obecnie odbywa się to troszkę inaczej). Muszę jeszcze sprawdzić, jak dokładnie to zrobić aby było sensownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A propos historii lotów.... Słychać coś w temacie naprawy? Bo kiedyś już dzialała a obecnie ni hu hu :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A propos historii lotów.... Słychać coś w temacie naprawy? Bo kiedyś już dzialała a obecnie ni hu hu :-(A co jest z obecną nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Przede wszystkim jest w wersji beta od kiedy powstała Tak jak zadania i kto wie co jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Moja propozycja taka.Gdy gracz zaatakuje gracza D dla niego, blokuje sie opcja urlop i demontownia na 2 dni. Revenge ツ i Trol dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Moja propozycja taka.Gdy gracz zaatakuje gracza D dla niego, blokuje sie opcja urlop i demontownia na 2 dni. Nieeeeeee to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trol Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 No Mig podoba mi się twój pomysł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Blokada demontowni 2 dni od ostatniego ataku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 MiG dobrze gada , wtedy ATI ani nikt inny nie bedzie robił z siebie Herosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Ja jestem za , a za moje szparki mam zamiar pocisnąć przynajmniej 8 monów ... tak samo po złości jak jego walniecie moich szparek ..bo dla zysku nie atakował ..bo i tak był stratny w surowcach plus 50% minus z demontu i przydała by się mu kara z mojej strony jak juz wyzej pisałem .... to jak będę mógł pokazać mu że postąpił źle... a co do jego ilości punktowej w wybudowanej flocie to na bank byłem dla niego "D"Czekam na info i zaczynam działać.... Ponawiam pytanie.................................................................. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez paciorkowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Sory że post po poście ..ale kiedy będę miał możliwośc odwetu ............................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 raczej nie będziesz miał, bo nawet gdyby system został zmieniony, to raczej nie będzie on działał wstecz. Szczególnie, że o sytuacji napisałeś 3 dni temu, zanim nowy system by był to byłoby kolejne kilka lub kilkanaście dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ale co ma tu system do tego.... jeśli gracz słabszy ma szanse ataku , a za tym kryje się możliwość odwetu w ciągu 24 h to chcę z tej możliwości skorzystać..a post napisałem po 2-3 h od tego ataku ....jakby co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 HEJA CZY KTOŚ ZAJMNIE SIĘ TEMATEM ..ZNOWU ZOSTAŁEM SFARMIONY PRZEZ GRACZA I LIPA NIE MOGĘ ZROBIĆ ODWETU , BO ZA SILNY I NA DODATEK URLOP .... ŚCIĄGNIJCIE TE "s " BO TYLKO PRZESZKADZA W GRZE I NIE MA ŻADNEGO POŻYTKU Z NIEGO TYLKO CWANIACTWO NIEKTÓRYCH GRACZY .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi