remas777 Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 witam. chce zrobic pierwsze zadanie z Moona- wybuduj teleporter itd..wyskakuje mi komunikat Gałąź dostępna od ekologia -> 22. Może ktoś wyjaśnić o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Musisz wykonać pierw zadanie nr 22 z działu ekonomia PStakie rzeczy to na sb pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Znaczy to tyle, że najpierw musisz mieć wykonane zadanie numer 22 z działu ekonomia, żeby móc wykonać zadanie 1 z działu moon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remas777 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 no dobra ale co ma jedno do drugiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 ekonomia to kategoria główna,a moon to jego gałąź. Dlatego by zrobić zadanie z "moon" trzeba ukonczyć wpierw zadanie 22 z ekonomii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcius Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Mam pytanie co do misji zdobądź... w jaki sposób mogę powiększyć MOON? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Taka mała uwaga.. to nie jest EKOLOGIA, tylko EKONOMIA. Mam pytanie co do misji zdobądź... w jaki sposób mogę powiększyć MOON? Musisz wykonać RW na tym moonie na większy % niż był ten, z którego powstał obecny. Oczywiście szansa na powiększenie jest dalej tylko 20%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Musisz wykonać RW na tym moonie na większy % niż był ten, z którego powstał obecny. Oczywiście szansa na powiększenie jest dalej tylko 20%. Walki na moonie nie powiększają księżyca, bitwa musi odbyć się na planecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zen Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 co oczywiście oznacza że możesz walić z mona w planete... i powinien się powiększyć, choć jednak troszkę to nie logiczne, powiekszasz a budynki jak stały tak stoją całe,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Moon nie tworzy się z budynków z planety, tylko ze złomu z floty. im więcej floty rozwalisz, tym większy % z rw, a co za tym idzie -> większy moon.100.000 jednostek na PZ to 1% w RW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcius Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 czyli moge sam GO powiekszyć na próbie moonowej...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tak, możesz go powiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcius Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) wysłałem już z 50 flot po 20k LM i nic :/ mógłby ktoś wytłumaczyć co źle robię? Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Marcius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Nie sprawdziłeś jak duży moon powstanie z 20k LM, a w symulatorach jest taka opcja. Sprawdź to się pewnie zdziwisz Pod obrazkiem jest symulator tworzenia - link w napisie, nie w obrazku. Nie mój pomysł jak coś Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciechen Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 on pewnie wyslal flote ale zapomnial ze ona ma sie rozbic \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Prędzej wysłał 100000x za mało statków by powstał większy moon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi