sofly Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Chciałem usunąć jedna kolonie, która była za mała jednak wyskakuje mi komunikat, że nie da się usunąc kolonii ponieważ leci na nią floty, tylko, że żadnea flota na nią nie leci. poczekałem nawet by nic mojego nie leciało, zrobiłemk reloga i nic. dalej nie da sie usunąc zbędnej kolonii :/. mój nick w grze sofly plantea do usunięcia - 2-252-7 Dodam Nikt nie leci na moją planetę! Dobra do ZAMKNIĘCIA! w końcu się doczekałem mozliwości usunięcia kolonii 30 minut to trwało, ale w każdym bądź razie trzeba to poprawić Edytowane 1 Czerwca 2013 przez sofly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Poczekaj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 pewnie dlatego, że kto sinny leci kolonem na te pozycje. Jak się odbije to będziesz mógł już skasować. Miałem to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sofly Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 nikt własnie nie leci na ta planetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A skąd to możesz wiedzieć, jak tego nie widać? Ja 40 minut czekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sofly Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 widać jak ktoś na Ciebie leci kolego to jest błąd a nie że ktos leci tyle czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Widać jak leci na tą samą pozycję kolonizatorem? Nie sądzę. Zresztą sam się przekonasz za kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 To nie błąd jak ktoś leci z misją kolonizuj to nie widac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Sprawdź falangą, pamiętam jak falangowałem niezamieszkałe planety to było widać jak kolonizator leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi