Trol Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Siemanko jestem Emil z Warszawy mam lat 18.. Założyłem konto nie tak dawno bo zacząłem grę na u5,ale bardzo dobrze znam tą grę trochę w tym siedzę. No i ogolnie mam zamiar grać na u7 bardzo lubię rywalizować i bić sie o topkę.. Pozdrawiam Trol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vander Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam Rywalizować o topkę? Powodzenia! Tutaj są zbyt doświadczeni gracze żeby tak łatwo odpuścić topkę nowemu graczowi, GL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 witam i powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi