Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wysyłanie floty na xxxx z misją szpieguj. Twoja przeglądarka nie działa poprawnie !

Wszedłem, zarejestrowałem się żeby posprawdzać mniej więcej jakie zmiany, chcę przeskanować planetkę marsha i lipa

Pisałem do Neriela, no ale krótko mówiąc jego rozwiązanie nie jest zbyt komfortowe. Mianowicie musiałbym się przesiąść z Opery której używam od zawsze na chrome(tutaj działa wszystko) lub firefoxa, którego nawet nie mam na komputerze od lat. 

Czy da się grać w OGam na Operze?

Napisano

Gra działa poprawnie na każdej przeglądarce (może poza IE, który ma drobne kłopoty :omg:). Sprawdź swoje wtyczki czy inne rzeczy, które mogą wpływać na standardowe działanie przeglądarki.

Napisano (edytowane)

przeinstalowałem do 11.64, wylaczylem wtyczki, nic nie pomaga . Wrzucam , moze sie przyda

http://s1.pokazywarka.pl/i/2046151/858921/opeeera.jpg

Edytowane przez faziee
Napisano

Każda przeglądarka wysyła referery, większość nie ma opcji ich wyłączenia bez dodatkowego oprogramowania. Sprawdź zatem stan swojego oprogramowania, aby działało domyślnie dla refererów.

Napisano

Bingo

dla tych co mają taki sam problem:

Ustawienia > Szybka konfiguracja > Przekazuj dane stron odsyłających ( na górze na screenie jest nie zaznaczone, zaznaczylem i działa)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.