faziee Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2013 Wysyłanie floty na xxxx z misją szpieguj. Twoja przeglądarka nie działa poprawnie ! Wszedłem, zarejestrowałem się żeby posprawdzać mniej więcej jakie zmiany, chcę przeskanować planetkę marsha i lipa Pisałem do Neriela, no ale krótko mówiąc jego rozwiązanie nie jest zbyt komfortowe. Mianowicie musiałbym się przesiąść z Opery której używam od zawsze na chrome(tutaj działa wszystko) lub firefoxa, którego nawet nie mam na komputerze od lat. Czy da się grać w OGam na Operze?
Revenge ツ Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2013 Ja gram ale czesto gęsto OGam laguje oraz forum nie do konca sie otwiera
deusx Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2013 Gra działa poprawnie na każdej przeglądarce (może poza IE, który ma drobne kłopoty ). Sprawdź swoje wtyczki czy inne rzeczy, które mogą wpływać na standardowe działanie przeglądarki.
faziee Napisano 30 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) przeinstalowałem do 11.64, wylaczylem wtyczki, nic nie pomaga . Wrzucam , moze sie przydahttp://s1.pokazywarka.pl/i/2046151/858921/opeeera.jpg Edytowane 30 Maja 2013 przez faziee
deusx Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2013 Wersja nie ma znaczenia, twoja przeglądarka nie wysyła poprawnie refererów przez co jest blokowana przez system, jako skanowanie z linku.
faziee Napisano 30 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2013 a jest jakieś lekarstwo na to ? skoro revenge ma taka sama przegladarke..
deusx Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2013 Każda przeglądarka wysyła referery, większość nie ma opcji ich wyłączenia bez dodatkowego oprogramowania. Sprawdź zatem stan swojego oprogramowania, aby działało domyślnie dla refererów.
faziee Napisano 30 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2013 Bingo dla tych co mają taki sam problem: Ustawienia > Szybka konfiguracja > Przekazuj dane stron odsyłających ( na górze na screenie jest nie zaznaczone, zaznaczylem i działa)
Rekomendowane odpowiedzi