Che_ster Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Wpadłem na taki mały pomysł może okaże się on głupi a może i nie Mianowicie chodzi mi o transport surowców miedzy universami lot taki trwał by minimum 5dni w zależnosci od rozwiniętego badania (trzeba by wymyśleć nowe badanie napędu) oczywiscie w przypadku wprowadzenia do uzytku nowego universum opcja ta była by zablokowana bo wtedy to nie było by zabawy kazdy by sobie np na uni7 przesyłał surke i pioł by sie w zabójczym tempie w góre... surowce mozna by przesyłac na universum dopiero pół roku od powstania danego universum... Według mnie to fajny pomysł ale nie mnie to tylko oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Każde uniwersum to osobna gra, niedorzecznym jest transport surowców z uniwersum na uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Gdyby byla taka mozliwosc napewno dlugo bys se nie pgral,duzo jest osob ktore maja konta na kazdym uniwersum i bank w ktorym maja surki duzo...wiesz tez chcialbym sobie wziasc surke z u5 na u3 badz z u3 na u4,wtedy wiesz flote wieksza od Soprano mialbym i to kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Niewiem co ty jarasz ze takie głupie pomysly masz Totalny bezsens, nikt by wtedy nie budował flot na u 3 4 5 tylko trzepał eko i lał surke na u6, a wtedy to by wogle uni powymierały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 w zależnosci od rozwiniętego badania (trzeba by wymyśleć nowe badanie napędu) Abstrahując od wyżej wymienionych powodów oto kolejny bezsensowny punkt! 90% społeczeństwa bada ekspedycję (niektórzy już nawet na 30 poziom), a więc nie ma opcji żeby ją przerwali kosztem nowego badania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 [wymoderowano]. Jak długo myślałeś nad tym pomysłem ? //ban 1 dzień za obrazę//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 hahah ja bym proponował zamknąc ten temat bo go tu zjedzą ^^ Zeby spamu nie bylo to temat bezsens ^^ Pojde na normalny Ogame i zaproponuje zeby flote mi przeniesli za oplatą dla deusa i bede koxił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 [wymoderowano] Jak długo myślałeś nad tym pomysłem ?Skuzi a Ty jakbyś musiał zwrócić się do kogoś w uprzejmy sposób to by Twoja duma ucierpiała? Fakt, pomysł lichy ale to nie powód żeby zwracać się do kogoś w taki sposób. A może oczekujesz określenia Ciebie w podobnym tonie za wypowiedź w temacie Muzułmanów? BLACK___HAWK, pomysł absolutnie nie został przez Ciebie przemyślany, szczególnie teraz tuż przed startem U7 pomyśl co by się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi