Che_ster Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Panowie i panie jak są co się będę długo rozwijać jak wszyscy wiemy niebawem finał Ligi Mistrzów wieć pytanie moje do przewidzenia kogo obstawiacie na zwyciężce LM ?? Ja obstawiam BVB aczkolwiek wolał bym żeby to Chelsa grała w finale LM a już wogole marzy mi się finał LM Legia Warszawa-Real Madryt i 5:0 dla Legii w finale Może kiedyś się spełni moje marzenie... wkońcu polska piłka idzie do przodu powoli ale jednak skoro Lewy potrafił rozbić Real to i inni dadzą rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Ja mysle ze wygra bayern wygra, ale bedzie musiał ostro sie nameczyc. Polska piłka idzie do przodu ?? a ja myslalem ze sie cofa własnie ... Finał legii z realem ? chyba na playstation...bo napewno nie w tym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi