kastetostco Napisano 11 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Kto zdobędzie miszcza polski w tym sezonie ???Jesteś pewien że może to być twój klub któremu kibicujesz napisz a przekonasz się czy masz rację ja obstawiam Kolejowy Klub Sportowy ( KKS Lech Poznań ) jestem za a ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 11 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Legia Wygra na 100%,ale wolałbym żeby Łks wygrał !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 11 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Kto zdobędzie miszcza... ??? Jestem pewny że nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 11 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) LECH POZNAŃ .... chociaż moje cieniaki spadną .. czyli POGOŃ ..żeby wtopić z BEŁCHATOWEM mecz prawie o wszystko ...masscra...A LEGI nie lubię chociaż trzyma sztamę z POGOŃ z nią ...dlatego kibicuje LECHOWI Edytowane 11 Maja 2013 przez paciorkowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 11 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ja obstawiam,że jednak Lech zdobędzie mistrza... Chciałbym żeby to była Lechia ale cóż..może za parę lat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Legia Wygra na 100%,ale wolałbym żeby Łks wygrał !!!! Taaaaaak jeeest zgadzam się w 100% a nawet w milionie % z ATI MISTRZ JEST TYLKO JEDEN a Lech hmmm chyba już zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 23 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 może i prawda lech zdechł ale legia to kobiety i po mistrza nie poleci lech ma nadal szansę na wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 23 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Chyba na fujarce mają tam w tym lechu wszyscy tak muzykalne usta że każdy flet do nich pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi